Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 19:23

Πανναξιακός: Ξεκίνημα του «Αύριο» με εκλογές.

Πραγματοποιήθηκε χθες στο "Πνευματικό κέντρο" της Παντάνασσας η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Πανναξιακού.

Η κρίσιμη Γενική Συνέλευση που θα έκρινε και θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον της ομάδας της Νάξου δεν συγκέντρωσε τον αναμενόμενο κόσμο, πράγμα που σχολιάστηκε καυστικά από τους παρευρισκομένους, καθώς το παρόν στην κρίσιμη καμπή του Πανναξιακού, έδωσαν οι "λίγοι πιστοί" που είναι συνήθως κοντά στο σωματείο.

Θέμα της Συνέλευσης ήταν η προκήρυξη εκλογών και οι αποφάσεις για το αύριο της ομάδας, που ως γνωστών από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Υπόσχεση Προέδρου

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Βασίλης Φλεριανός, αφού έκανε έναν μίνι απολογισμό, στη συνέχεια απεύθυνε κάλεσμα για ομαδική προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί λύση για το διοικητικό και αγωνιστικό μέλλον της ομάδας. Ο ίδιος, αφού δήλωσε αδυναμία να επωμιστεί για ακόμη μια χρονιά το βάρος της ομάδας, στη συνέχεια είπε με έμφαση, πως θα σταθεί δίπλα σε οποιονδήποτε θέλει να μπει μπροστάρης στη νέα προσπάθεια.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός δεσμεύτηκε ότι τα οφειλόμενα ποσά προς τους ποδοσφαιριστές , θα αναλάβει όλα η παρούσα διοίκηση και θα εξοφληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς όπως είπε θέλει το νέο Δ.Σ να μην έχει οφειλές και να επικεντρωθεί στο έργο του.

Οι απαντήσεις και οι παρεμβάσεις του Προέδρου ήταν συχνές, έως το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

Είναι άδικο

Τα υπόλοιπα μέλη που πήραν τον λόγο (Αγγελής Μιχάλης, Νίκος Κατσάνης, Πλάτων Τομπάς) υποστήριξαν ότι υπάρχει και επόμενη μέρα για τον Πανναξιακό, φτάνει να υπάρξει συστράτευση όλων των Πανναξιακών και γενικότερα ολόκληρου του νησιού. Ο Πλάτων Τομπάς μάλιστα ανέλυσε ένα βασικό πλάνο πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψει η νέα διοίκηση και επισήμανε κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τα έσοδα του σωματείου.

Πάντως όλοι όσοι πήραν το λόγο από την πλευρά της διοίκησης τόνισαν ότι είναι κρίμα και άδικο να εγκαταλειφτεί μια τέτοια προσπάθεια.

Απόψεις

Οι απόψεις ήταν πάρα πολλές και παρατέθηκαν σχεδόν από το σύνολο των παρευρισκομένων, με την πλειοψηφία να θέτει το μεγάλο πρόβλημα στην ασυνέπεια της ΕΠΟ, η οποία ενώ προσπαθεί να κάνει αναδιαρθρώσεις και παρεμβάσεις , αφήνοντας στο σκοτάδι, τόσο τα σωματεία, όσο και κάποιους υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι χωρίς να γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι , καλούνται να συνδράμουν στα σωματεία.

Οι Βασίλης Βαληνδράς, Κυριάκος Τσιμπλάκης, Στέφανος Μαστογιαννόπουλος και ο Στάθης Τσακωνιάτης, ήταν αυτοί που κράτησαν περισσότερο τον λόγο, καταθέτοντας τις προτάσεις τους και δηλώνοντας τον προβληματισμό τους για το μέλλον της ομάδας.

Άλλες απόψεις , όπως αυτή του Γιάννη Βαλληνδρά ανέφεραν συμμάζεμα και καταγραφή των υποχρεώσεων της ομάδας και ύστερα επαφές με πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.

Κυριάκος Τσιμπλάκης και Λάζαρος Ποτικιάν, πρότειναν να δοθεί περισσότερο βάρος σε συμμετοχή ντόπιων παιχτών, καθώς όπως υποστήριξαν ο Πανναξιακός εάν δεν αρχίζει να στηρίζεται όλο και περισσότερο σε ντόπιους ποδοσφαιριστές, δεν θα μπορεί να έχει προοπτικές για το μέλλον.

Σχεδόν το σύνολο τον τοποθετήσεων περιείχε την πρόταση για μία ομάδα λαϊκής βάσης, οι οποία θα στηρίζετε στους απανταχού Ναξιώτες.

Τα αποτελέσματα της Συνέλευσης

Σε μια τόσο κρίσιμη Γενική Συνέλευση, με τόσα πράγματα να «ερούνται» ήταν δύσκολες οι τελικές αποφάσεις και κάπου προς το τέλος οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι, για να προχωρήσει ο Πανναξιακός στην επόμενη μέρα, θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, ώστε να κερδηθεί χρόνος. Έτσι τα πράγματα που συμφωνήθηκαν είναι:

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 9 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο "Πνευματικό κέντρο" της Παντάνασσας.

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου, και θα κατατίθενται καθημερινά από τις 19:00 έως τις 21:00 στα γραφεία του Πανναξιακού, που βρίσκονται στο ΔΑΚ Νάξου τηλ: 2285023170 - 6979902426 - 6980112172.

Το νέο Δ.Σ θα είναι αυτό που θα πάρει τις αποφάσεις, όσο αφορά το μέλλον της ομάδας, καθώς και για το ότι πρέπει να αποφασιστεί για τη νέα χρονιά.

Ορίστηκε η εφορευτική επιτροπή, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το βίντεο από τη Γενική Συνέλευση.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares