Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 20:18

Επτά παίκτες στο «Μικροσκόπιο» του Πούλου.

Οικογενειακό διπλό, που περιείχε και την δοκιμή επτά υπό απόκτηση ποδοσφαιριστών, πραγματοποίησε χθες ο Α.Ο. Σύρου.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Άνω Σύρου, όπου ο Μάκης Πούλος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ανδρέα φωτεινιά, είχαν την ευκαιρία να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, καθώς και επτά παίκτες που επιλέχτηκαν από άνθρωπο που αποτελεί το μάτι του Συριανού σωματείου στην Αθήνα.

Το sportcyclades.gr παρακολούθησε το οικογενειακό διπλό, όπου ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, καθώς στο πολύ καλό υλικό που διαθέτει ήδη η ομάδα, προστέθηκαν επτά ποδοσφαιριστές, που πραγματικά άφησαν άριστες εντυπώσεις, τόσο στη διοίκηση του ΑΟΣ, όσο και σε λίγους πιστούς της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν έχουν γίνει γνωστά από την διοίκηση, καθώς όπως τόνισε ο Πρόεδρος της κύριος Γιώργος Φώσκολος, που ήταν άκρως ικανοποιημένος από αυτό που είδε, επιθυμία του ΑΟΣ είναι να ανακοινώσει με ποιους παίκτες θα συνεργαστεί η ομάδα και όχι ποιους θα δοκιμάσει.

Οι επτά ποδοσφαιριστές θα φιλοξενηθούν από την ομάδα και αύριο θα συζητήσουν με την επιτροπή μεταγραφών των Συριανών. Την τελική απόφαση και το πράσινο φως για το ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν θα δοθεί από τον προπονητή της ομάδας.

Τα καλύτερα έρχονται

Αυτές δεν είναι οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για τον ΑΟ Σύρου, καθώς σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι "Κίτρινοι" έχουν έρθει σε συμφωνία με "στράικερ" που το όνομα του θα ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Από το εσωτερικό παζάρι πληροφορίες λένε ότι ο Α.Ο Σύρου εξετάζει την περίπτωση του τερματοφύλακα Κώστα Συριανού, ενώ συζητήσεις προκάλεσε χθες η παρουσία του Κυριάκου Μανουδάκη στις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου, ο οποίος παρακολούθησε το οικογενειακό διπλό και πλέον πληθαίνουν οι φήμες που αναφέρουν το ενδεχόμενο ο βραχύσωμος μέσος να ντυθεί στα "κίτρινα" τη νέα σεζόν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares