Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 15:24

Καίει τον Ολυμπιακό το Βίντεο του Τελικού Νέων.

Μπορεί ο τελικός των Νέων κόντρα στους Νέους Ολυμπιακού, να κρίθηκε καθαρά υπέρ του Νηρέα (0-1) στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά τα όσα ευτράπελα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου βαραίνουν αποκλειστικά τους Συριανούς, είναι πολύ πιθανό να απασχολήσουν την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από έναν ανεξέλεγκτο οπαδό των Νέων Ολυμπιακού, όσο και οι εντάσεις στην εξέδρα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον προπηλακισμό ενός φιλάθλου, που έσπευσε να βάλει τέλος στα υβριστικά συνθήματα κατά του διαιτητή Ζαράνη, έχουν κάνει πλέον πολύ πιθανό το σενάριο η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων να παρακολουθήσει το DVD του αγώνα με σκοπό να εκτιμήσει το αξιόποινο των όσων έγιναν και στη συνέχεια να επιμερίσει πιθανές ευθύνες που θα προκύψουν από την εικόνα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τελικός δεν περιείχε καν αμφισβητούμενες φάσεις, καθώς ο διαιτητής κύριος Ζαράνης και οι βοηθοί Αρμακόλας και Μουτάφης ήταν άψογοι.

Μάλιστα όπως ακούγεται αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο είναι η στάση των γηπεδούχων Νέων Ολυμπιακού Σύρου, η διοίκηση των οποίων, ουσιαστικά δεν καταδίκασε ποτέ τα όσα έγιναν στον τελικό.

 

Η επίμαχη στιγμή -Ολόκληρο το βίντεο του τελικού εδώ-

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares