Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 20:21

Βλαστός: Τον πρώτο λόγο ο Πανναξιακός

Η δεκαπεντάμηνη παραμονή του στον πάγκο του Πανναξιακού, χαρακτηρίζετε πέρα για πέρα πετυχημένη, με το σημαντικότερο όλων να είναι το δέσιμο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Γιώργου Βλαστού και του κόσμου της Νάξου και ειδικότερα του Πανναξιακού.

Ο Κρητικός τεχνικός, με την παρουσία του στο νησί έχει καταφέρει να φτάσει τον Πανναξιακό ένα επίπεδο πιο ψηλά, κατατάσσοντας τους μπλε σε μόνιμη θέση πρωταγωνιστή.

Φυσικά αυτό είναι συνολικά παραδεκτό και αποδεκτό στη Νάξο και ειδικότερα σε όσους ασχολούνται τον Πανναξιακό, όπου θεωρούν ότι αυτή η συνεργασία θα πρέπει να συνεχιστεί.

Έχω δεθεί

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βλαστός, που δέχεται την μία πρόταση μετά την άλλη, συνεχίζει να είναι σταράτος και καθαρός όπως πάντα, κάτι που φάνηκε σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr, όπου τόνισε:

«θέλω να τιμήσω την συνεργασία του με το Πανναξιακό, με τον οποίο δεν σας κρύβω πως έχω δεθεί. Μπορεί να έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις, με μερικές από αυτές να είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Για μένα τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Πανναξιακός… βέβαια ο χρόνος μας πιέζει, αλλά όπως έχω διαμηνύσει, τόσο στους ενδιαφερόμενους, όσο και στον Πανναξιακό, εγώ θα περιμένω μέχρι τα μέσα Ιουνίου, όπου και θα αποφασίσω».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares