Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 14:55

ΑΟ Σύρου: Βάζει ΑΙΛΟΥΡΟ κάτω από τα "Γκολ ποστ" [VID].

Πέρασε για δοκιμή από τον ΑΟ Σύρου και άφησε άριστες εντυπώσεις, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπαν πολλοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου "τέτοιος τερματοφύλακας έχει χρόνια να περάσει από το νησί".

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, ο οποίος πριν λίγο διάστημα πέρασε από την Σύρο, όπου και αγωνίστηκε σε οικογενειακό διπλό. Εκεί τερματοφύλακας εξέπληξε με τις επεμβάσεις του, τόσο την διοίκηση, όσο και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο 26χρονος πορτιέρο, εκτός από μεταγραφικό στόχο του ΑΟ Σύρου, έχει γίνει το μήλο της έριδος μεταξύ πολλών ομάδων του Πειραιά και της Αθήνας.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως δηλώνει πως θέλει α συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Σύρου, καθώς τον θεωρεί μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους, πράγμα που τον εκφράζει απόλυτα.

Πάντως ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί τους Συριανούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Ορέστης Μανέκας και Κώστας Συριανός, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση. Η πρόθεση που έχουν στο στρατόπεδο του ΑΟ Σύρου, είναι να κλείσουν τις θέσεις των τερματοφυλάκων πριν προχωρήσουν στις απόμενες κινήσεις.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την δοκιμή του Ανυφαντάκη.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares