Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 12:11

Ο Μανέκας στον ΑΟ Σύρου, έρχεται και ο επόμενος.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του site μας σχετικά με την απόκτηση του Ορέστη Μανέκα, ο Α.Ο. Σύρου ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον υψηλόσωμο, νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος από τη σεζόν 2013-2014 θα ανήκει στο ρόστερ της Συριανής ομάδας.

Ο Μανέκας, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι προσωπική επιλογή του Μάκη Πούλου, πέρυσι αγωνιζόταν στον Κυπελλούχο ΕΠΣΑΝΑ Κεραυνό Κερατέας.

Μάκης Πούλος και Ορέστης Μανέκας, δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΟ Πάρου, κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού.

Προηγούμενοι σταθμοί του 1,90 ύψους και 21 ετών τερματοφύλακα, ήταν ο Εθνικός Αστέρας (Β΄Εθνική), Ολυμπιάδα Κερατσινίου (Δ΄Εθνική) και τώρα ο Κεραυνός Κερατέας (Α΄ΕΠΣΑΝΑ).

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος» αυτή ήταν η πρώτη κουβέντα του Μανέκα, ο οποίος αμέσως μετά τη συμφωνία μίλησε στο S.C, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ την νέα περίοδο για τον Ιστορικό ΑΟ Σύρου. Από την πλευρά μου θα δουλέψω σκληρά και ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Μάχη για Ανυφαντάκη.

Και ενώ το σενάριο της μεταγραφής του Κώστα Συριανού απομακρύνετε, ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου, Γιώργος Φώσκολος, δίνει πραγματικά μάχες ώστε να αποσπάσει το "ΝΑΙ" του δεύτερου εκλεκτού τερματοφύλακα, που ακούει στο όνομα Μιχάλης Ανυφαντάκης. Ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου καλείτε να ξεδιπλώσει τις παραγοντικές του αρετές, προκειμένου να εντάξει και τον Ανυφαντάκη στο ρόστερ της ομάδας, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών σωματείων. Πάντως και αυτοί η μεταγραφή είναι πολύ κοντά να ανακοινωθεί, αφού όπως έχει αποδειχτεί επανειλημμένα, ότι αποτελεί στόχο για τον ΑΟΣ και την διοίκηση του, γίνετε πράξη.

 ANYFANTAKHS 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares