Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 19:23

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου: Επέκταση συνεργασίας με Συριανό.

Λίγα λεπτά  μετά τη δημοσίευση του site μας σχετικά με την απόσυρση του ενδιαφέροντος της απόκτησης του Κώστα Συριανού από τον ΑΟ Σύρου, λάβαμε από τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου την επίσημη ανακοίνωση, της ανανέωσης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή.

Μπορεί για κάποιον που παρακολουθεί το ρεπορτάζ των δύο ομάδων η είδηση να προκαλεί ερωτηματικά, ωστόσο τα πράγματα είναι απλά, καθώς μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον ΑΟ Σύρου, η διοίκηση των Νέων Ολυμπιακού, έσπευσε να προσφέρει «γη και ύδωρ» στον έμπειρο "Πορτιέρο" με αποτέλεσμα τελικά να αποσπάσει το τελικό "Ναι" του Συριανού.

Παιχνίδια τακτικής ή στρατηγικής στη Σύρο; Αυτό είναι ένα ερώτημα… το σίγουρο είναι πως ο Κώστας Συριανός θα φορά τη φανέλα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου και τη νέα χρονιά, ενώ θα  συνεχίσει να προπονεί τους τερματοφύλακες της Συριανής ακαδημίας.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος των Νέων Ολυμπιακού Σύρου, Κύριος Λευτέρης Ζάννες:

''Η διοίκηση του Ajax Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν χρόνο με τον τερματοφύλακα Κώστα Συριανό. Επίσης ο κ. Συριανός θα συνεχίσει το πολύ επιτυχημένο του έργο σαν προπονητής όλων των τερματοφυλάκων του συλλόγου''.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Σύρου: Στοπ σε Συριανό! Συριανός ο Ελκάντι! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares