Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 08:34

Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής επέθανε.

Tετριμμένος ο τίτλος το ξέρω. Δεν υπάρχει, όμως, τίποτα πιο ταιριαστό από αυτό. Αναφέρομαι στην συνάντηση των αθλητικών σωματείων με το δημοτικό συμβούλιο.

nekro8aftis-RIP-StockΤην Παρασκευή 7-6-2013, έλαβε χώρα η περί ης ο λόγος συνάντηση, με θέμα «αθλητισμός στην Πάρο, προβλήματα και προοπτικές.»

Εν αρχή ο δήμαρχος και η συμπολίτευση οι οποίοι θεωρούν ότι στο πολύπαθο κομμάτι του αθλητισμού στην Πάρο, ο δήμος καλώς έπραξε, όσα έπραξε (ή δεν έπραξε). Ωστόσο, όπως όλοι ξέρουμε, το «όλα βαίνουν καλώς» είναι η τσίχλα στο στόμα όλων των κυβερνήσεων, εθνικών και τοπικών.

Για τα πεπραγμένα του δήμου και της ΚΔΕΠΑΠ όσον αφορά τον αθλητισμό, ας κρίνει ο καθένας. Η αντιπολίτευση απλώς διαφώνησε με τον δήμαρχο. Από την δική τους σκοπιά, όσα έχουν γίνει, έγιναν όλα λάθος. Ανατρίχιασα! Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα από το σοκ. Η αντιπολίτευση θεώρει ότι όλα είναι λάθος (κάπου το έχω ξανακούσει αυτό αλλά δεν θυμάμαι που...).

Τα σωματεία διατύπωσαν τα αιτήματα τους, καθένα τα δικά του, με μόνη ταύτιση απόψεων τη δημιουργία κλειστού αθλητικού κέντρου. Δεν είμαι πολίτικος και δεν θα το αποφασίσω εγώ, αλλά δεν θα έπρεπε σε τέτοιους καιρούς, σε τοπικό τουλάχιστον επίπεδο, να είμαστε πιο αλληλέγγυοι; Όταν υπάρχει ένα θέμα στο οποίο συμφωνούμε όλοι π.χ. το κλειστό, ας συγκεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και όλους μας τους πόρους, εκεί. Μετά μπορούμε να ασχοληθούμε με το γήπεδο της Παροικίας, της Νάουσας, της Αλυκής κλπ. Από τα αξιομνημόνευτα της βραδιάς, η κόντρα Ναυτικού Ομίλου και ΑΟΠ για την χρήση της παραλίας. Ούτε εδώ δόθηκε κάποια λύση από τον δήμο.

Οπότε έχουμε: Ο δήμος «όλα πάνε καλά», η αντιπολίτευση αντιπολιτεύεται και το κάθε σωματείο θεώρει ότι τα δικά του αιτήματα είναι τα πιο επείγοντα.

Το αποτέλεσμα; Λύση καμιά! Καμιά απόφαση. Καμιά συμφωνία. Καμιά πρόοδος. (Για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά και θεωρώ θετικό γεγονός την παραπάνω συνάντηση· η αποτυχία του όλου εγχειρήματος είναι το πρόβλημα).

ΥΓ1:Μπραβο στα σωματεία που δεν πήγαν. Μάλλον έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα και για αυτό δεν σας αφορούσε το θέμα, διότι άλλη αποδεκτή εξήγηση για αυτήν την απουσία δεν έχω(!).

ΥΓ2: Επειδή πολλά λέγονται για την ταυτότητα μου, ήθελα να σας ενημερώσω άπαντες ότι δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν έχω καμιά σχέση με ποδόσφαιρο και μέχρι χτες δεν ήξερα τι είναι το 5x5.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares