Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 14:38

Στο Πανελλήνιο η ομάδα "KINI FC Petros Raoyzaios "

Για 5η συνεχόμενη χρονιά φέτος, η ομάδα της Σύρου "KINIFCPetrosRaoyzaios" θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος "Open Beach Soccer" που θα γίνει στον Σχινιά του Μαραθώνα, μεταξύ 13 και 16 Ιουλίου.

Η ομάδα, που για ακόμα μια χρονιά θα έχει την αμέριστη αρωγή του Παράγοντα του ΑΟ Σύρου Πέτρου Ραουζαίου, θα απαρτίζετε από τους παρακάτω Άσσους του Συριανού ποδοσφαίρου:

Λεονάρδος Πρίντεζης, Κυριάκος Μανουδάκης, Νίκος Ρούσσος, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Μπενίτος Σαγκινέτος, Παύλος Αληφραγκής, Βάκης Πάπιτσης, Φίφης Ξανθάκης, Γιώργος Παπαπαναγιώτου, Γιάννης Ψυλλάκης, Άγγελος Νικητήδης, Ακριβός Κουμπαράκης.

Οι όμιλοι

1οςΌμιλος: Boca Juniors Καναλάκι, Cobra Football Club, Λέοντες, Rusty Cannon, Chantat.
2
οςΌμιλος: Submarine, Hellenic Stars, The Saints, Σπεσιαλίστες.
3
οςΌμιλος: Διόνυσος FC, Hellas, Avra Hotel, Champions FC.
4
οςΌμιλος: Golden Wolfs, Kini FC, ΝέαΜάκρη United, Brazil, Una Manita.

Η ομάδα της Σύρου θα συμμετάσχει στους αγώνες για ένα καλό πλασάρισμα, κάτι που έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια, όπου έχει περάσει στα ημιτελικά.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beachsoccer, συμμετέχουν ομάδες που απαρτίζονται από παίκτες που συμμετέχουν σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, συν αυτής της superleague.

Φέτος, όπως δηλώνουν οι "Συριανοί" πάνε για ακόμα μια καλή παρουσία που θα τους φέρει μέσα στις πρώτες θέσεις.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και η κρούση για συμμετοχή στην Εθνική ομάδα beachsoccer, που είχε ο Κυριάκος Μανουδάκης, όταν αυτός φορούσε τότε τα χρώματα της Άνω Σύρου.

Ευχαριστούν Ραουζαίο

Σε επαφή που είχαν οι παίκτες της ομάδα με το siteμας, δήλωσαν ότι είναι πολύ σημαντική η συμβολή του Πέτρου Ραουζαίου, καθώς χωρίς την βοήθεια του, θα ήταν σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Πάντως ο ίδιος, συνηθισμένος σε τέτοιου είδους κινήσεις σε τηλεφωνική επαφή μας τόνισε ότι, θέλει να είναι κοντά στις προσπάθειες, που είναι υγιείς, όσο μπορεί θα βοηθά το άθλημα που τον γεμίζει και τον εκφράζει απόλυτα, ενώ υπογράμμισε ότι στο beachsoccer δεν υπάρχουν τα οπαδικά συναισθήματα και αυτό είναι κάτι που τον ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς στο ρόστερ μιας δωδεκαμελούς ομάδας έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται παιδιά από όλες της ομάδες του νησιού του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares