Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 12:39

Πρίντεζης – Τζώρτζης: Μόνος στόχος η Γ’ Εθνική.

Σε όλες τις ομάδες ποδοσφαίρου υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που αποκαλούνται «σημαίες», δύο από αυτούς είναι και οι παίκτες του ΑΟ Σύρου, Γιάννης Τζώρτζης και Λεονάρδος Πρίντεζης, οι οποίοι πρόσφατα ανανέωσαν την συνεργασία τους με τη Συριανή ομάδα.

tzortisΟι ίδιοι σε ερωτήσεις του sportcyclades.gr εξήγησαν τους λόγους που τους ώθησαν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στον ΑΟ Σύρου. Και οι δύο παίκτες τόνισαν ότι η ομάδα έχει σοβαρούς στόχους, όπως είναι η άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ όπως είπαν σημαντικό ρόλο έπαιξε και η άψογη συμπεριφορά και ο επαγγελματισμός της Διοίκησης.

Ο 31χρονος μέσος Γιάννης Τζώρτζης, εξήγησε τους λόγους της απόφασης του λέγοντας: «Αυτο που με εκανε να ανανεωσω στον ΑΟΣ ηταν το γεγονος οτι, η διοικηση εδειξε απο την αρχη πως με ηθελε στην ομαδα, ενω με το που τελειωσε η περσινη χρονια ηδη με ειχε πλησιασει για να κλεισουμε και για την επομενη. Αυτο μου εδειξε ποσο με σεβονται και ποσο με εκτιμανε σαν ποδοσφαιριστη και σαν ανθρωπο. Επισης ενας βασικος λογος ηταν η αψογη συνεργασια που ειχα με τον προεδρο της ομαδας Γιωργο Φωσκολο, αλλα και τα αλλα μελη του συμβουλιου».
Για τα αγωνιστικά και τους στόχους είπε: «Θα πρεπει να ειμαστε σοβαροι σε ολα τα παιχνιδια και στα 90 λεπτα του καθε αγωνα, να μην υποτιμαμε κανεναν αντιπαλο, αποφευγοντας ετσι τα ιδια λαθη με περυσι, πραγμα που πιστευω ‘οτι μας στοιχισε κιολας.
Στοχος της ομαδας ειναι η ανοδος στην Γ’ Εθνικη, πραγμα που είναι φυσικο για μια ομαδα με την ιστορια του ΑΟΣ, που δεν μπορει να αγωνιζεται σε μικροτερες κατηγοριες. Τελος πιστευω ότι, με τους συριανους παιχτες που ανανεωσαν και με τις προσθηκες που εχουν γινει και θα γινουν, η ομαδα μας θα ειναι πολυ δυνατη και θα επιστρεψει εκει που πρεπει να είναι… Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ».LEO PRINTEZIS

Ο Λεονάρδος Πρίντεζης, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου με 19 γκολ και ο αρχισκόρερ του ΑΟΣ, με συνολικά 21 γκολ σε κύπελλο και πρωτάθλημα, μίλησε για ανοικτούς λογαριασμούς: «Ένας από τους κύριους λόγους που ανανέωσα με τον ΑΟΣ είναι ότι νιώθω ότι έχουμε αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς από πέρυσι… έχουμε να τελειώσουμε με επιτυχία ότι αρχίσαμε».

Ο έμπειρος επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον νέο προπονητή του ΑΟ Σύρου, Μάκη Πούλο: «Με τον Κύριο Πούλο είχα συνεργαστεί ξανά στην Άνω Σύρο, τότε όμως ένας σοβαρός τραυματισμός με κράτησε εκτός. Τον εκτιμώ ως προπονητή και ως άνθρωπο και πιστεύω ότι μαζί θα χτίσουμε μια δυνατή ομάδα».

Κλείνοντας ο Λεονάρδος Πρίντεζης σχολίασε την ενίσχυση και τους στόχους του ΑΟ Σύρου: «Βλέπω ότι γίνονται σωστές κινήσεις από τη Διοίκηση σε θέσης που ίσως είχαμε κάποια αδυναμία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνουμε μια ομάδα πολύ ισχυρή και στο τέλος θα πρέπει να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Γ’ Εθνική».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares