Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 13:19

Τριπολιτσιώτης Στ.: Το πολύ 2 ομάδες στην Πάρο. Μεγάλο βάρος στις υποδομές.

Το όνειρο μιας δυνατής ομάδας στην Πάρο που θα πρωταγωνιστεί λίγο έλλειψε να γίνει πέρυσι τέτοιον καιρό πραγματικότητα.

Ένας εκ των ανθρώπων που συμμετείχε στις συζητήσεις και τις αποφάσεις κατ’επέκταση ήταν και ο πρόεδρος του ΑΜΕΣ Νηρέα κ. Σταύρος Τριπολιτσιώτης.

κ. Τριπολιτσιώτης καταρχήν να σας συγχαρώ για την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας Νέων του Συλλόγου σας που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Κυκλάδων για 2η φορά στην ιστορία της. Πριν περίπου δυο χρονιά τα τρία από τα τέσσερα ποδοσφαιρικά σωματεία της Πάρου, άρχισαν συζητήσεις για την ένωση – συγχώνευση τους με σκοπό να υπάρχει σαν πρώτη φάση μια δυνατή εκπροσώπηση της Πάρου στα πρωταθλήματα ανδρών και Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η Συνένωση καρποφόρησε κατά το ήμισυ αφού ο ΑΟΠ δεν θέλησε για γνωστούς λόγους να συμμετέχει μαζί με εσάς και τον Μαρπησσαϊκό. Παρόλα αυτά όπως όλα δείχνουν ούτε και αυτό το εγχείρημα πέτυχε αφού όπως μας είχατε δηλώσει, η συνεργασία αυτή παύει να υφίσταται από τον Φλεβάρη κι έπειτα. Που νομίζετε εσείς ότι έγινε λάθος και δεν συνεχίστηκε η συνεργασία σας με τον Μαρπησσαϊκό.: «Σας ευχαριστώ πολύ. Ήταν όντως μια τεραστία επιτυχία αυτή για την ομάδα Νέων του συλλόγου μας. Και της δίνει μεγαλύτερη αξία γιατί επετεύχθη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας Γ. Μοστρατο για την σκληρή δουλειά που έκαναν όλο το χρόνο και έφτασαν σε αυτή την επιτυχία. Όσον αφορά το θέμα της συνεργασίας με τον ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟ, την 1η χρονιά 2011-2012 τα πράγματα πήγαν πολύ καλά σχεδόν σε όλους τους τομείς. Η φετινή χρονιά 2012-2013 ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δυσκολότερη και αγωνιστικά και οικονομικά. Κάναμε μια προσπάθεια για [ΕΝΩΣΗ] και με τον ΑΟΠ αλλά για τους γνωστούς λόγους δεν καρποφόρησε και έτσι συνεχίσαμε όπως είμαστε. Διοικητικά καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς δεν είχαμε την απαιτούμενη συμπαράσταση-βοήθεια από τους παράγοντες του Μαρπησσαϊκού και οικονομικά λάβαμε ένα ποσό που αντιστοιχούσε στα έξοδα της ομάδας μέχρι το Νοέμβριο περίπου. Για τα υπόλοιπα μας ενημέρωσαν ότι έπειτα από απόφαση του Δ.Σ του Μαρπησσαϊκού στις 10-12-12, λογω των οικονομικών δυσχερειών των κατοίκων δεν υπάρχουν χρήματα του συλλόγου για περαιτέρω έξοδα και για αυτό αδυνατούν να μας χρηματοδοτήσουν. Μας έγινε βέβαια και η πρόταση να παραιτηθεί η αντρική ομάδα από το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες που θα είχε ο σύλλογος μας για την επομένη σεζόν {-6 βαθμούς και 2.400,00 ευρώ πρόστιμο}. Εμείς βέβαια συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές μας ότι ήταν απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της ομάδας και τα αποτελέσματα τα είδατε όλοι. Πρωτάθλημα Νέων και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από την αντρική ομάδα.

neoi-nirea-kypellouxoi-2013-1

Παρόλο το κακό οικονομικό κλήμα που επικρατεί στην Χώρα αλλά και στον τόπο μας βλέπουμε νέες ομάδες να ξεπηδούν. Μια από αυτές είναι και η Α.Ε. Πάρου που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες. Θεωρείτε ότι η Πάρος μπορεί να «αντέξει» κι άλλη ομάδα στο πανκυκλαδικό Πρωτάθλημα; «Για μένα η Πάρος πρέπει να έχει το πολύ δυο ομάδες στο κυκλαδικό πρωτάθλημα. Όσο υπάρχουν περισσότερες από δυο ομάδες στο νησί, δεν είναι καλό ούτε αγωνιστικά ούτε οικονομικά. Πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας αν θέλουμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο στο νησί και να πάμε μπροστά. Όσο για τη νέα ομάδα {ΑΕ ΠΑΡΟΥ} ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι τα ιδρυτικά μέλη και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν.»

nireas marpissa 2011

Εσείς Σαν Νηρέας θα επιδιώξετε συνεργασία με κάποια άλλη ομάδα του νησιού στο ανδρικό σας τμήμα έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται οικονομικά το σωματείο σας αλλά και από άποψης ανταγωνισμού αφού στο περασμένο πρωτάθλημα οι παριανές ομάδες ήταν πολύ κατώτερες του αναμενομένου.: «Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση για το καλό του παριανού ποδοσφαίρου. Να σας ενημερώσω ότι εδώ και καιρό έχουμε στείλει έγγραφο στον ΑΟ ΠΑΡΟΥ για συζήτηση μιας νέας κοινής ομάδας αλλά ακόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση και έπειτα από την ανακοίνωση πρόσληψης νέου προπονητή στον ΑΟΠ καταλαβαίνουμε ότι δεν τους ενδιαφέρει. Όσο για τις παριανές ομάδες ότι ήταν κατώτερες του αναμενόμενου δεν θα συμφωνήσω για την δική μας ομάδα, η οποία έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς παρ ότι ήταν νεανική και αν ήταν ποιο τυχερή θα είχε και καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Νηρέας έχει δώσει τεράστιο βάρος στις υποδομές του με τους Μιχάλη Παπαδάκη, Γιώργο Μοστράτο και Αντώνη Κορτιάνο να κάνουν καταπληκτική δουλειά. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα ήταν ορατά φέτος, όμως η μάστιγα που ταλανίζει τα σωματεία στη νησιωτική Ελλάδα, ταλανίζει και τον Νηρέα αφού κάθε χρόνο «χάνει» νεαρούς παίκτες του μιας και θα πρέπει να φύγουν από το νησί είτε για σπουδές είτε για την στρατιωτική θητεία. Πόσο οδυνηρό είναι αυτό να ξεκινάς κάθε χρόνο με απώλειες χωρίς να μπορείς να βασιστείς σε έναν κορμό που θα τον δουλεύεις για χρόνια; «Είναι δύσκολο αυτό το κομμάτι. Για αυτό έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στις υποδομές, με σκοπό να μάθουν οι μικροί αθλητές πάνω από όλα σωστό ποδόσφαιρο και μετά να έχουν καλή συμπεριφορά όντος και εκτός γηπέδων. Και κάθε χρόνο κάποια παιδιά προωθούνται ανάλογα, σε μεγαλύτερες κατηγορίες {παιδικό-εφηβικό-αντρικό}. Για αυτό είδαμε όλοι αυτό το αποτέλεσμα φέτος.»

Κ. πρόεδρε σας ευχαριστούμε πολύ. «Εγώ, να στε καλά»

akadimies nirea

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares