Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 08:03

Δοκιμαστικά για προπαίδες και παίδες από την PSS Σύρου

Μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου, τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014 θα συμμετέχει ως αναγνωρισμένο σωματείο, μέλος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, στο πρωτάθλημα Παίδων και στο πρωτάθλημα Προπαίδων.

Στα πλαίσια του πλάνου ενίσχυσης και ανάπτυξης των ομάδων, η Σχολή του Παναθηναϊκού Σύρου διοργανώνει, για πρώτη φορά, ανοικτά δοκιμαστικά επιλογής παικτών για παιδιά γεννημένα το 2000 και το 2001.

Τα δοκιμαστικά θα γίνουν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη φάση θα πραγματοποιηθούν εργομετρικά τεστ, αντοχής, φυσικής κατάστασης και τεστ χειρισμού της μπάλας στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο 8Χ8 MULTIACTION στον Πάγο, και στη δεύτερη φάση την ίδια μέρα το απόγευμα, θα διεξαχθούν αγώνες ποδοσφαίρου 11 Χ 11 σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων. Στα δοκιμαστικά μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε παιδί το επιθυμεί, δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση.

Τα παιδιά που θα επιλεγούν, εφόσον το επιθυμούν και συμφωνήσουν, θα ενταχτούν στη Σ.Π. Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο υπεύθυνος της Σχολής Ιωσήφ Ρούσσος δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που παίζουν μπάλα, και καλή μπάλα, και αγαπάνε το ποδόσφαιρο, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχαν μέχρι σήμερα τη δυνατότητα ή απλά δεν έτυχε, να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούν μέσα σε ένα οργανωμένο και αναγνωρισμένο αθλητικά περιβάλλον, όπως αυτό της Σχολής Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Έτσι λοιπόν, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε τα δοκιμαστικά αυτά, ανοικτά για κάθε παιδί, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να έρθουν κοντά μας και νέα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να εξελιχθούν αθλητικά μέσα σε αυτό.»

Για περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 22810 85054

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares