Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 14:23

Πέτρος Κένερ: Η σωστή Αξιοποίηση - Στήριξη & Προώθηση Ποδοσφαιριστών

Μια πολύ καλή προσέγγιση στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή για την αξιοποίηση – στήριξη και την προώθησή του κάνει ο Καθηγητής προπονητών και Δημοσιογράφος κ. Πέτρος Κένερ, γνώριμος στους Κυκλαδίτες από την 3ετή παρουσία του στον πάγκο του Αστέρα Μαρμάρων αλλά και στις Μεικτές της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μια επαγγελματική προσέγγιση που επιτρέπει τη βέλτιστη ανάπτυξη του παίκτη. Στόχος είναι ο συνεχής και αποτελεσματικός σχεδιασμός της σταδιοδρομίας τού παίκτη.

 

TeamPlay: Αξιοποίηση - Στήριξη - Προώθηση Ποδοσφαιριστών

Η 11άδα...

Επεξεργασία - συρραφή και προβολή προσωπικού DVD.

Μία ακόμη παροχή της TeamPlay είναι η επεξεργασία - συρραφή και η προβολή προσωπικού DVD του κάθε μέλους μας, σε συνεργασία με το site www.proponitis.gr

Η εμπειρία των τεχνικών εικόνας και ήχου του www.proponitis.gr σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική τους γνώση, εγγυώνται ανώτατη ποιότητα προβολής DVD, για κάθε ποδοσφαιριστή.

Πλήρεις ιατρικές εξετάσεις δύο (2) φορές το χρόνο:

Η συγκεκριμένη παροχή της TeamPlay είναι η αρχή της άμεσης στήριξης του νέου ποδοσφαιριστή, σε συνεργασία με το Αθλητικό Ιατρικό Εργαστήριο «SPORTMEDICAL» και τον ιατρό Ναπολέοντα Αναγνώστου. Η παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου και η εξειδίκευσή του σε αυτό, για δύο σχεδόν δεκαετίες, είναι εγγύηση στο πλέον λεπτό θέμα της υγείας.

   Σας γνωρίζουμε, από τη μέχρι τώρα εμπειρία μας σε ιατρικές εξετάσεις νέων ποδοσφαιριστών, ότι το 50 έως και 80% αυτών που έκαναν πρώτη φορά, αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των προβλημάτων, λόγω της έγκαιρης διάγνωσης, είναι αναστρέψιμα. Η ίασή των δεν είναι μόνο αναγκαία για να παίξει ποδόσφαιρο ένας νέος, αλλά απαραίτητα για μια υγιή ζωή.

   Ευχόμαστε να μην γίνει ποτέ καμία διάγνωση που να αποτρέπει κάποιο μέλος μας να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Αν γίνει, πέρα από την κατανοητή πίκρα που θα νιώσει ο ίδιος, αλλά και τη στεναχώρια των δικών του, είναι σίγουρο ότι θα έχει αποτραπεί μια νέα απώλεια ενός νέου ανθρώπου, σε κάποιο γήπεδο…

   Για το λόγο αυτό, και όχι μόνο, οι ιατρικές εξετάσεις των μελών μας θα είναι οι πλήρεις εξετάσεις για το άθλημα του ποδοσφαίρου. Από καρδιογράφημα, μέχρι πελματογράφημα.

   Οι απαντήσεις των εξετάσεων θα είναι η αφετηρία για την εξειδικευμένη προπόνηση και για το ειδικό πρόγραμμα διατροφής.

Αθλητική - Νομική κάλυψη

Η συγκεκριμένη παροχή της TeamPlay είναι η αθλητική - νομική κάλυψη με μόνιμη στήριξη νομικού συμβούλου, σε συνεργασία με το γραφείο νομικών συμβουλών και αθλητικών υπηρεσιών ΑTHLOS, του γνωστού αθλητικού δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) της ΟΠΠΕ (Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος) μέλος των επιτροπών επίλυσης οικονομικών διαφορών ΕΠΟ, αλλά και με τεράστια επιτυχία σε δύσκολες υποθέσεις, στο πλευρό πάντα του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Το μότο του νομικού μας συμβούλου, Γιώργου Παναγόπουλου, εδώ και χρόνια, είναι: «αν έχω συντάξει από την αρχή, το όποιο ιδιωτικό συμφωνητικό τού πελάτη μου και η υπόθεση, δυστυχώς φτάσει σε Δικαστήριο… θα νικήσουμε».

Ειδικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Η TeamPlay σε συνεργασία με το Εργομετρικό Κέντρο «ΕΡΓΟΔΙΑΓΝΩΣΗ» παρέχει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για κάθε ποδοσφαιριστή, που εννοείται ότι είναι αποτέλεσμα των ιατρικών και εργομετρικών ελέγχων.

Ειδικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης. Επιτέλους, θα σκέπτεται κάθε ποδοσφαιριστής, μπαίνουμε στο γήπεδο. Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα γίνεται από προπονητές-καθηγητές φυσικής αγωγής.

   Η TeamPlay σεβόμενη το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας τού κάθε μέλους μας, αλλά και για να αποκλείσει την πιθανότητα καταπόνησής του, δεσμεύεται να προσαρμόζει τα προγράμματά της σε συνεργασία με τους συναδέλφους προπονητές των ομάδων. Είναι σίγουρο ότι η βελτίωση του ποδοσφαιριστή μόνο καλό μπορεί να επιφέρει στην ομάδα.

Ειδικές προπονήσεις τεχνικής και ατομικής τακτικής στο γήπεδο.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται την υποστήριξη της επιστήμης, αλλά, ήταν, είναι και θα είναι τέχνη.

Η συγκεκριμένη παροχή της TeamPlay είναι, ίσως, το πλέον δύσκολο κομμάτι της βελτίωσης του ποδοσφαιριστή, που απαιτεί εξειδικευμένους προπονητές για να εφαρμόσουν τα αμιγώς τεχνικά προγράμματα. Το καλό είναι ότι αυτά τα προγράμματα τα λατρεύουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλων των ηλικιών, γιατί απλά… παίζουν μπάλα. Τα προγράμματα τεχνικής στοχεύουν στη βελτίωση των ελλείψεων και στην τελειοποίηση των υπαρχόντων ικανοτήτων.

Το δεύτερο σκέλος των ειδικών προπονήσεων είναι για θέματα ατομικής τακτικής. Τα περιθώρια βελτίωσής της είναι τεράστια. Χωρίς να δώσουμε ονομαστικά παραδείγματα, όλοι ξέρουμε περιπτώσεις που η παρουσία λ.χ. ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού αναβάθμισε τον στόπερ, που τόσα χρόνια που ήδη τον γνωρίζαμε δεν ξεπερνούσε τα όρια του μετρίου.

Φυσικά, η ατομική τακτική βελτιώνεται και από την πολύχρονη εμπειρία. Είναι κρίμα, όμως, γνώσεις που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής από μικρή ηλικία, μέσω σωστής εκμάθησης, να περιμένει να τις αποκτήσει όταν αποσύρεται.

   Ο κυριότερος λόγος όλων αυτών των ελλείψεων είναι η έλλειψη χρόνου που υπάρχει στους συνάδελφους προπονητές των ομάδων, που δεν τους επιτρέπει να ασχοληθούν, όσο προφανώς θα ήθελαν, με κάθε παίκτη ξεχωριστά.

   Πολλοί συνεργάτες της TeamPlay ήταν, ή εξακολουθούν να είναι έμπειροι προπονητές ποδοσφαίρου (βετεράνοι ποδοσφαιριστές) και έχουν ζήσει τις προαναφερόμενες καταστάσεις. Αυτό είναι ένα ακόμα κενό που έρχεται να καλύψει η TeamPlay, με μια προσπάθεια που αν μπορούσε να δοθεί με ένα τίτλο, θα ήταν: «το παράπονο του βετεράνου ποδοσφαιριστή».

   Στόχος μας να δώσουμε στους σημερινούς ποδοσφαιριστές αυτά που δεν έδωσαν ποτέ σε εμάς και που πάντα θα πλανάται το ρητορικό ερώτημα: «πού θα μπορούσαμε να φτάσουμε αν είχαμε και εμείς μια 11άδα παροχών;»

   Τα προγράμματα προπονήσεων τεχνικής και ατομικής τακτικής της TeamPlay, θα γίνονται από εξειδικευμένους προπονητές ποδοσφαίρου, υπό τον έλεγχο της TeamPlay.

Πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο στον κάθε έναν ποδοσφαιριστή:

Μεταξύ δύο ισάξιων ποδοσφαιριστών, που ο ένας κάνει σωστή διατροφή και ο άλλος εντελώς λάθος, η απόδοση τού ποδοσφαιριστή που κάνει σωστή διατροφή είναι 75% καλύτερη.

   Η παροχή της TeamPlay είναι άλλη μία απαραίτητη στήριξη για κάθε έναν ποδοσφαιριστή: το σωστό πρόγραμμα διατροφής. Η TeamPlay σε συνεργασία με το Εργομετρικό Κέντρο «ΕΡΓΟΔΙΑΓΝΩΣΗ» και μετά την ανάλυση των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, παρέχει στο κάθε ένα μέλος μας ειδικό πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Εργομετρικός έλεγχος δύο (2) φορές το χρόνο:

Η TeamPlay σε συνεργασία με το Εργομετρικό Κέντρο «ΕΡΓΟΔΙΑΓΝΩΣΗ» παρέχει δύο πλήρεις εργομετρήσεις το χρόνο. Η αναγκαιότητα των εργομετρήσεων είναι πλέον ευρέως γνωστή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Χωρίς αυτές, το όποιο προπονητικό πρόγραμμα εκγύμνασης μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί… ματαιοπονία.

   Ο εργομετρικός  έλεγχος θα περιλαμβάνει μετρήσεις αερόβιας και αναερόβιας ικανότητας, δυναμομέτρησης, εκρηκτικότητας, ευλυγισίας, λιπομέτρησης και φυσικά με βάση τις ικανότητες τού κάθε ενός, θα βγαίνει το ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, αλλά και το πρόγραμμα διατροφής (σε συνάρτηση και με τις ιατρικές εξετάσεις).

   Ένα διαχρονικό παράπονο, όλων των ποδοσφαιριστών των προηγούμενων δεκαετιών, είναι τα τζάμπα χιλιόμετρα που έτρεξαν σε όλη τους την καριέρα.

   Είναι κρίμα η όρεξη και η κούραση του ποδοσφαιριστή να μην αξιοποιείται σωστά.

   Είναι κρίμα να μη δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ποδοσφαιριστή να εξαντλήσει τα όρια των πραγματικών ικανοτήτων του.

Προσωπική ιστοσελίδα στον κόμβο teamplay.gr  και δωρεάν συνδρομή στο www.proponitis.gr

Άλλη μία παροχή της TeamPlay είναι η προσωπική ιστοσελίδα του κάθε μέλους μας στον κόμβο www.teamplay.gr και η δωρεάν συνδρομή στο www.proponitis.gr

   Το πρώτο σκέλος της συγκεκριμένης παροχής είναι από τα πιο λεπτά προς διαχείριση θέματα και ειλικρινά στην εποχή πλέον του ιντερνέτ, δεν θα μπορούσε να παραληφθεί. Θέλει όμως τεράστια προσοχή και σύνεση, κάτι που –για να μην ξεχνάμε ότι κάποτε είμαστε… νέοι– είναι από τα δυσκολότερα σε αυτές τις υπέροχες νεανικές ηλικίες.

   «Τα γραπτά μένουν, τα λόγια πετούν» έλεγαν οι Λατίνοι, κάτι που θα μπορούσε να είχε γραφτεί σήμερα, αποκλειστικά για τα site.

   Όλοι μας θυμόμαστε ότι ένα και μόνο σχόλιο πρωταθλήτριας στίβου σε site, την απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

   Ένας ποδοσφαιριστής, στη σημερινή εποχή, πέραν όλων των άλλων, πρέπει να έχει μάθει να μιλάει και μπροστά στο φακό της τηλεόρασης. Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιο μάθημα διδάσκεται σε πρότυπες ευρωπαϊκές ακαδημίες ποδοσφαίρου μεγάλων ομάδων, χρόνια τώρα…

  Δεν διεκδικούμε την ανακάλυψη της πυρίτιδος, απλά, μέσω της TeamPlay, είναι καιρός να γίνουν και όλα αυτά στην Ελλάδα μας.

   Οι δημοσιογράφοι της TeamPlay θα αναλάβουν αυτό το δύσκολο έργο, υλοποιώντας ένα από τα σποτ της TeamPlayπου, απλά, λέει: «Για μια νίκη χρειάζεται ταλέντο. Για μια πορεία χρειάζεται χαρακτήρας και στήριξη».

Το δεύτερο σκέλος της ένατης παροχής είναι η δωρεάν συνδρομή στο www.proponitis.gr

   Το www.proponitis.gr είναι ένα συνδρομητικό site για προπονητές ποδοσφαίρου. Το σκεπτικό αυτής της παροχής είναι η αναβάθμιση των μελών μας, με γνώσεις εξειδικευμένες, που θα τους επιτρέψει να δουν τα πράγματα από μια άλλη πλευρά. Όταν διαβάσουν λ.χ. τι λέει, ή τι κάνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους παίκτες της Μάντσεστερ για να τους ανεβάσει ψυχολογικά, τότε, ίσως… επανατοποθετηθούν για κάποιες θέσεις τους.

   Το μόνο σίγουρο, που δεν αμφισβητείται από καμία προπονητική θεωρεία και αντίληψη, είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, επειδή πραγματικά αγαπούν το αντικείμενο του ποδοσφαίρου, έχουν τεράστια επιθυμία για μάθηση. Μπορεί να σπουδάσεις και να γίνεις γιατρός ή δικηγόρος, με την πίεση των γονέων, έστω και αν δεν το πολυαγαπάς. Για να γίνεις ποδοσφαιριστής, πρέπει να το αγαπάς πολύ. Το μόνο κοινό και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι χρειάζεσαι τη στήριξη των γονέων.

Μόνιμη συνεργασία με Έλληνες και ξένους ΦΙΦΑ μάνατζερ.

Ακόμη μία παροχή της TeamPlay είναι η μόνιμη συνεργασία με Έλληνες και ξένους ΦΙΦΑ μάνατζερ, ή με πιο απλά λόγια, οι εγχώριες αλλά και οι διεθνείς δημόσιες σχέσεις της TeamPlay.

   Ακόμη και στην περίπτωση που το μέλος μας έχει ήδη κάποιον μάνατζερ, μια συνεργασία τού μάνατζέρ του με κάποιον δικό μας συνεργάτη στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, μόνο καλό μπορεί να επιφέρει στο μέλος μας.

   Στην περίπτωση που το μέλος μας δεν έχει κάποιον μάνατζερ, τότε η TeamPlay προτείνει, και φυσικά, με τη νομική εγγύηση που ήδη παρέχει, ο Γιώργος Παναγόπουλος (ο νομικός μας σύμβουλος) θα συντάξει το ιδιωτικό συμφωνητικό και θα εγγυηθεί τη νομιμότητα, την κατοχύρωση και τα δικαιώματα του μέλους μας.

Προώθηση και προβολή μέσω έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

Άλλη μία παροχή της TeamPlay είναι η προώθηση και η προβολή των μελών μας, μέσω του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου.

   Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και ιδιαίτερες επεξηγήσεις για αυτή την παροχή, αφού όλοι κατανοούμε τη σημασία ενός καλού αφιερώματος, ή ενός καλού δημοσιευμένου σχολίου για κάθε ποδοσφαιριστή.

   Είναι κρίμα, αξιόλογοι ποδοσφαιριστές να μένουν στην αφάνεια, λόγω μη πρόσβασης…

Ασφαλιστική κάλυψη

Η συγκεκριμένη παροχή της TeamPlay δεν είναι άλλη από την ασφάλεια του ποδοσφαιριστή.

   Ίσως, το μεγαλύτερο διαχρονικά παράπονο κάθε ποδοσφαιριστή, ακόμη και επαγγελματία, είναι ότι κάποια στιγμή που τραυματίστηκε… τον ξέχασαν.

   Η TeamPlay, σε συνεργασία με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, είναι έτοιμη να παρέχει στο κάθε μέλος μας μια σειρά παροχών, που ελπίζουμε να μην χρειαστεί κανείς και ποτέ, αλλά, είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι κάποιοι θα τις χρειαστούν, όπως: νοσοκομειακή περίθαλψη, ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα, ιατροφαρμακευτικές δαπάνες εκτός νοσοκομείου, επίδομα κατάγματος, μόνιμη ή μερική ανικανότητα κ.ά.

   Ο λόγος που η παροχή αυτή δεν δίνεται αυτόματα με τις υπόλοιπες είναι καθαρά διαδικαστικός. Χρειάζονται πλήρη στοιχεία κάθε ασφαλοσμένου και δεν γίνεται να ασφαλιστούν ομαδικά χωρίς αυτά. Παράλληλα, παίζει ρόλο η ηλικία του κάθε ασφαλισμένου για τις παροχές της ασφαλιστικής εταιρείας.

kener-petros-dilosis

 

Ποιος είναι ο Πέτρος Κένερ

Ο κύριος Κένερ Από οκτώ (8) ετών μέχρι είκοσι (20) βασικό στέλεχος όλων των ομάδων των Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – παμπαιδικό, παιδικό, εφηβικό, ερασιτεχνικό– με προπονητές τους κ. κ. Παύλο Βασιλείου, Νίκο Αγαλίδη, Ηλία Υφαντή, Χρήστο Ζαντέρογλου, Μπάμπη Κοτρίδη. Κατάκτηση 3ης θέσης με την εφηβική ομάδα σε Διεθνές Τουρνουά στη Γαλλία και πολλές συμμετοχές σε φιλικά της Α΄ Ομάδας. Το 1981 στη ΣΠΙΘΑ ΝΙΚΑΙΑΣ, το 1984 στον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ της Ν.Υ., το 1986 στους GREEKAMERIKANS της Ν.Υ., το 1987 στους LONG ILANT STARS της Ν.Υ., το 1988 στην ΠΑΕ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ, όπου το 1989 σταμάτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Kener Petros4

ΣΠΟΥΔΕΣ

Απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου με γενικό βαθμό λίαν καλώς (15 & 11/12).

Απόφοιτος Σχολής Προπονητών της ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού).

Απόφοιτος Σχολής «LILLESHALL HALL» της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας.

Απόφοιτος Πανεπιστημιακής Σχολής του Βελιγραδίου της Σερβίας (Καθηγητής προπονητών).

Απόφοιτος Ακαδημίας των Σπορ «VALJEVO» της Σερβίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Παρακολούθηση πενήντα οκτώ (58) προπονητικών επιμορφωτικών σεμιναρίων, εκ των οποίων δίδαξε στα είκοσι έξι (26).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

Ως πρώτος προπονητής εργάστηκε ανελλιπώς από το 1992 στις ομάδες: ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Α.Ο. ΩΡΩΠΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΚΕΝΕΡ CLUB», ΧΑΡΑΥΓΗ, ΝΑΟΥΣΑ, ΧΑΡΑΥΓΗ, ΥΜΗΤΤΟΣ, ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΑΘΗΝΑΙΔΑ, ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Ακόμη, τις ποδοσφαιρικές περιόδους 95-96 (για 4 μήνες) και 96-97/97-98 ήταν συνεργάτης του Γιάννη Κυράστα στην ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ.

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Έχει συνεργαστεί στη συγγραφή δύο βιβλίων για το ποδόσφαιρο («Προπονητικά Προγράμματα Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» και «Το Ποδόσφαιρο» που διδάσκεται στα ΤΕΦΑΑ) και το 2001 εκδόθηκε το βιβλίο του «Μαθαίνω το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» που συνέγραψε με τον Ευάγγελο Μπεκρή.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

- Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Προπονητών Ποδοσφαιριστών & Επιστημονικών Συνεργατών (ΠΑΝΣΥΠΠΕ).

- Πρώην διευθυντής (και καθηγητής) στο τμήμα της Ανώτερης Σχολής Προπονητών της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας.

- Τέως πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά & Νήσων Αιγαίου (ΣΥΠΠΠΕΝΑ).

- Πρώην γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ).

- Πρώην πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

- Πρώην μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (ΕΕΟΔΕΠ), της ΕΠΑΕ.

- Πρώην ειδικός γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιας Ενημέρωσης Αττικής (ΕΣΗΕΑ).

- Τέως διευθυντής σύνταξης του περιοδικού «ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ» της ΟΠΠΕ.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Από το 1995 μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί από πολλούς φορείς του ποδοσφαίρου για την προσφορά του σε αυτό, καθώς και για την προσφορά του στη συνεχή επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών μέσω σεμιναρίων, βιβλίων και εντύπων.

Το 1996 τιμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πενταετή (1990-95) αφιλοκερδή προσφορά του ως προπονητής στο πρόγραμμα απεξάρτησης του περιπτέρου 18 ΑΝΩ του ΨΝΑ (Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής) και την ίδρυση, μαζί με το γιατρό-ψυχολόγο κ. Αλέξανδρο Κυρούση, της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ».

Για τον ίδιο λόγο τιμήθηκε από το ΨΝΑ και από τον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΩΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

1. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΣΕΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου), στο Ο.Α.Κ.Α., στις 28-29/6/1993, με κεντρικό ομιλητή τον JOJEF VEGLOS.

2. Πανελλήνιο επιμορφωτικό σεμινάριο της «Gymnastika» υπό την αιγίδα του ΠΣΕΠΠ, στο Ο.Α.Κ.Α., στις 2-4/7/1993, με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

3. Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΠΟ, στο «Astir Palace», στις 20-22/5/1994 με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

4. Ημερίδα ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), με θέμα «Επιστήμη και ποδόσφαιρο: Παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση των ποδοσφαιριστών», στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, στις 12/9/1994, με κεντρικούς ομιλητές: Δρ. STEVEN GREGG Ph.D., Δρ. DAVID LAMP Ph.D., Δρ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΑΪΤΑΝΟ Ph.D., ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΑΜΑΡΑ, ΤΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ.

5. Επιμορφωτική ημερίδα προπονητικής ψυχολογίας της «Gymnastika», στο ΣΕΦ, στις 26/9/1994, με κεντρικούς ομιλητές: ΙΩΑΝΝΗ ΖΕΡΒΑ και Δρ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑΛΙΚΑ.

6. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΣΕΠΠ, στο «ΕΑΚΚΑ», στις 17-18/10/1994, με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

7. Σεμινάριο ποδοσφαίρου από τις εκδόσεις «SALTO», στο Ο.Α.Κ.Α., στις 3-4/6/1995, με θέμα: «Φυσική Κατάσταση - Ταχυδύναμη», με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

8. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΣΕΠΠ, στο «ΕΑΚΚΑ», στις 9-11/6/1995, με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

9. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ (Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου) Θεσσαλίας, στα γραφεία του συνδέσμου, στις 4/11/1995, με ομιλητές: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

10. Επιμορφωτικό σεμινάριο του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών, στο Ο.Α.Κ.Α., στις 17-18/2/1996, με θέμα: «παιδί – έφηβος και ποδόσφαιρο», με κεντρικούς ομιλητές: Δρ. ΑΡΓΥΡΗ ΜΗΤΣΟΥ, Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΥΛΟΥ.

11. Επιμορφωτική ημερίδα του ΣΕΠ (Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών), με θέμα: «Ψυχολογική κατάσταση ποδοσφαιριστή – τεχνική – μεταπήδηση ερασιτέχνη σε επαγγελματική ομάδα», στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, στις 19/2/1996, με ομιλητές: ΙΩΑΝΝΗ ΖΕΡΒΑ, ΝΙΚΟ ΣΑΡΓΚΑΝΗ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

12. Αθλητιατρικό συνέδριο του αθλητικού οργανισμού Νέας Ιωνίας υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, στο Ε.ΠΟΔ.Α., στις 5-7/4/1996, με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

13. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Άρτας, σε δημοτική αίθουσα, στις 28/4/1996, με ομιλητές: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

14. Σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου της Νομαρχίας Πειραιά με τη συμπαράσταση της ΟΠΠΕ (Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος) και της ΕΠΣ Πειραιά, στο ΣΕΦ, στις 6,7,8/5/1996, με ομιλητές: ΙΩΑΝΝΗ ΖΕΡΒΑ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΛΤΟ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΝΙΚΟ ΣΑΡΓΚΑΝΗ, ΣΤΑΘΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ κ.ά.

15. Επιμορφωτικό σεμινάριο «Κώστας Φραγκάκης» του ΣΠΠ Πελοποννήσου, στο Δημοτικό στάδιο της Πάτρας, στις 31-5 και 1-6/1996, με κεντρικούς ομιλητές: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

16. Σεμινάριο ποδοσφαίρου από τις εκδόσεις «Salto», στο ΣΕΦ, στις 8-9/6/1996, με θέμα: «Τακτική – Άμυνα χώρου, Παιδικό ποδόσφαιρο», με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

17. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Νομού Βοιωτίας, στο Πνευματικό κέντρο και στο γήπεδο Λιβαδειάς, στις 15,16/6/1996, με ομιλητές: ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΑΛΑΝΤΖΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ, ΠΕΤΡΟ ΤΖΟΥΒΑΡΑ, ΤΑΣΟ ΒΟΥΤΣΑ, ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ, ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΖΕΡΒΑ, ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

18. Συμπόσιο UEFT (Ευρωπαϊκή Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου), στο «Hotel Divani Caravel» Αθηνών, στις 19-24/10/1996, με ομιλητές: WALTER GAGG (Διευθυντής του αθλητικού τμήματος της FIFA), ANDY ROXBURGH (Τεχνικός Διευθυντής της UEFA), GUHILLA PAIJKULL, Dr. JOZEF VENGLOS, ERNEST JACKY, JOHN CARTWRIGHT, OLEG BLOCHIN, GRAIG BROWN, HANSI MULLER, GERAND HOULLIER, RAINER BONHOF, Dr. ZEDENEK SIVEK, WERNER KERN).

19. Επιμορφωτική ημερίδα προπονητών ποδοσφαίρου της «Gymnastika», στο ΣΕΦ, στις 19/11/1996, με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

20. Επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών και γυμναστών του παιδικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πειραιά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, στο ΣΕΦ, στις 6-10/5/1997, με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

21. Διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, στις 30-31/5 και 1/6/1997, με κεντρικό ομιλητή τον HRUMBES.

22. Σεμινάριο ποδοσφαίρου από τις εκδόσεις «Salto», με θέματα: «Προγραμματισμός – Προετοιμασία ομάδων, Τακτική – Συστήματα», στο ΣΕΦ, στις 7-8/6/1997, με ξένους και Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

23. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΣΕΠΠ, στο ΣΕΦ, στις 13-14/10/1997, με Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

24. Ημερίδα «Αθλητισμός και Παιδί» στα πλαίσια του 1ουΔιαδημοτικού – Διακοινοτικού «Φεστιβάλ» παιδικού ποδοσφαίρου με συμμετοχή 30 Δήμων, 15 Κοινοτήτων, 1200 παιδιών, στα γήπεδα «Ζηρίνειο», «Νέας Ερυθραίας», «Ο.Α.Κ.Α.», στις 5/4/1998, με ομιλητές: ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗ, ΤΑΣΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

(Το «Φεστιβάλ» είχε διάρκεια 3 μήνες, από Απρίλιο έως Ιούνιο 1998 και η μικτή ομάδα του, υπό τις οδηγίες του Πέτρου Κένερ, κατέλαβε την πρώτη θέση σε μίνι τουρνουά τον Ιούνιο με αντίστοιχης ηλικίας ομάδες ΕΠΣ).

25. Επιμορφωτικό σεμινάριο «Θανάσης Ζαφειρόπουλος» του ΣΠΠ Πελοποννήσου, στο Δημοτικό στάδιο της Πάτρας, στις 23-24/5/1998, με Έλληνες ομιλητές μεταξύ των οποίων και ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΕΝΕΡ.

26. Πανελλήνιο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΠΠΕ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, στο «Hotel Elite» Καλαμάτας, στις 6-7/6/1998, με ομιλητές: ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΛΛΙΑ, ΜΑΚΗ ΣΕΝΤΕΛΙΔΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΑΛΑΝΤΖΑ, ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟ (Αθλητίατρος), Α. ΖΑΧΑΡΗ (Επίκουρος καθηγήτρια ιατρικής σχολής), Ζ. ΝΤΑΝΑΚΑ (Διαιτολόγος), ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗΚΑ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ κ.ά.

27. Επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΠΠΕ, στο «Ξενοδοχείο Πορταριά Πηλίου», στις 1-2/2/1999, με ομιλητές: DR. ΖΗΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΡΑΜΙΔΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΡΟΣΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΡΑΜΠΙΝΗ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ κ.ά.

28, Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Νομού Καρδίτσας, με θέμα: «Φιλοσοφία Αγγλικού Ποδοσφαίρου», στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Καρδίτσας, στις 8/3/1999, με ομιλητή τον ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

29. International congress of sport medicine «applied to football» της ΕΠΟ, στο «Xotel Divani Karavel» Αθηνών, στις 18-21/3/1999, με ξένους και Έλληνες καθηγητές ιατρικής και αθλητιατρικής.

30. Επιμορφωτικό σεμινάριο του Πανηπειρωτικού ΣΠΠ, στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», στις 27-28/5/1999, με Έλληνες καθηγητές και εισηγητές.

31. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Εύβοιας, στο «κλειστό γυμναστήριο Κανήθου» Χαλκίδας, στις 5,6/6/1999, με ομιλητές: ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΩΣΤΗ (Ορθοπεδικός), ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΕΚΟ, ΧΡΗΣΤΟ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΗΓΟ, ΠΕΤΡΟ ΤΖΟΥΒΑΡΑ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΤΗ, ΤΑΣΟ ΤΑΥΤΑΡΙΔΗ.

32. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Αρκαδίας υπό την αιγίδα της ΟΠΠΕ, στη Τρίπολη, στις 28/6/1999, με κεντρικό ομιλητή τον ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

33. Διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο τερματοφυλάκων της ΟΠΠΕ σε συνεργασία με το Νίκο Σαργάνη, στην Αθήνα, στις 20-21/12/1999, με ομιλητές: HARRY JANSEN - EDMOND CLAUS (Hoek-Method), ΝΙΚΟ ΣΑΡΓΚΑΝΗ.

34. Διεθνής επιμορφωτική ημερίδα του εκπαιδευτικού οργανισμού «Ωμέγα» σε συνεργασία με τη «Γυμναστική Ακαδημία του Νovi Sad», την «Ανώτερη Σχολή Προπονητών Βελιγραδίου» και το «ΣΥΠΠΠΕΝΑ» (Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και Νήσων Αιγαίου), στο Ζάππειο, στις 8/6/2000, με ομιλητές: ΒΟΥΚΑΣΙΝ ΒΙΣΝΙΕΒΑΤΣ, ΛΙΟΥΜΠΙΣΑ ΛΑΖΑΡΕΒΙΤΣ, ΖΛΑΤΚΟ ΑΧΜΕΤΟΒΙΤΣ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

35. Επιμορφωτικό σεμινάριο του Πανηπειρωτικού ΣΠΠ, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, στις 10-11/6/2000, με ομιλητές: ΡΑΝΤΟΜΙΡ ΦΙΛΟΠΠΟΒΙΤΣ, ΒΟΥΚΑΣΙΝ ΒΙΣΝΙΕΒΑΤΣ, ΛΙΟΥΜΠΙΣΑ ΛΑΖΑΡΕΒΙΤΣ, ΖΛΑΤΚΟ ΑΧΜΕΤΟΒΙΤΣ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

36. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Νομού Κορινθίας, στην Κόρινθο, στις 22-1-2001, με ομιλητές: ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ, ΟΜΗΡΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ, ΜΑΚΗ ΣΕΝΤΕΛΙΔΗ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

37. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΥΠΠΠΕΝΑ, στα Εκπαιδευτήρια «Ζηρίδη», στις 27/1/2001, με ομιλητές: DAVID SYNOWKA, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΕΚΡΗ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

38. Ημερίδα των: «Επιθεώρηση Αθλητικού Δικαίου» - «Βιβλιορυθμός» - «Athlos / Άθλος», με θέμα: «Η στελέχωση του αθλητικού κινήματος και η κρίση του Ελληνικού ποδοσφαίρου ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2004», στα γραφεία του «βιβλιορυθμού» Αθήνας, στις 3/4/2001, με ομιλητές: ΣΤΕΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΧΑΡΗ ΑΝΘΗ, ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΑΜΑΡΑ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΗΛΙΑ ΜΠΑΖΙΝΑ, ΘΑΝΑΣΗ ΡΟΥΜΠΗ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

39. Διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο ποδοσφαίρου του Πανδωδεκανησιακού ΣΠΠ, στη Ρόδο, στις 1-4/6/2001, με ομιλητές: JANSSEN JAN, ΕΥΓΕΝΙΟ ΓΚΕΡΑΡΝΤ, ΤΟΝΙ ΣΑΒΕΒΣΚΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (Ορθοπεδικός), ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ (Δρ. Εργοφυσιολογίας), ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΟΚΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΑΒΕΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΖΗΚΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΚΑΡΥΔΑ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

40. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Φθιώτιδας και της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στη Λαμία, στις 17/6/2001, με ομιλητές: ΝΙΚΟ ΚΑΡΟΥΛΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

41. Επιμορφωτική ημερίδα της ακαδημίας ποδοσφαίρου «Βάλιεβο Γιουγκοσλαβίας» σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και Νήσων Αιγαίου, στα «Kener Club 5x5», στις 9/3/2002, με ομιλητές: ΛΙΟΥΜΠΙΣΑ ΛΑΖΑΡΕΒΙΤΣ, ΖΛΑΤΚΟ ΑΧΜΕΤΟΒΙΤΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΝΟΡΤΑ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

42. Πανελλήνιο συνέδριο φυσικής αγωγής και αθλητισμού της Ε.Γ.Β.Ε. (Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος), στη Θεσσαλονίκη, στις 5-7/4/2002, με Έλληνες καθηγητές – εισηγητές.

43. Ημερίδα της ΕΠΣ Πειραιά σε συνεργασία με την ΕΠΟ, με θέμα «Το ποδόσφαιρο στη νέα χιλιετία», στο «Hotel Metropolitan» Αθήνας, στις 20/4/2002, με ομιλητές: ΜΙΣΕΛ ΠΛΑΤΙΝΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ, ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ, ΘΟΔΩΡΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟ.

44. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΥΠΠΠΕΝΑ (Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και Νήσων Αιγαίου), στα «kener club 5x5», στις 18/5/2002, με ομιλητές: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

45. Πανελλήνιο συνέδριο φυσικής αγωγής και αθλητισμού της «ΠΕΠΦΑ» (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής), στο «Hotel Ledra Marriott» Αθήνας, στις 31/5 και 1-2/6/2002, με ομιλητές: ΝΤΟΥΜΙΤΡΟΥ ΝΤΟΥΜΙΤΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΜΒΑΚΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ, ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΪΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΔΑΚΗ, ΝΑΤΑΣΑ ΖΕΡΒΑ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΑΥΛΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

46. Ημερίδα της ΕΠΟ, με θέμα: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη νέα εποχή», στο «Hotel Divani Caravel» Αθηνών, στις 15/10/2002, με ομιλητές τον Πρόεδρο, ή τον εκπρόσωπο από κάθε φορέα ποδοσφαίρου (Υφυπουργείο Αθλητισμού, ΓΓΑ, ΕΠΟ, ΠΣΑΠ, ΟΠΠΕ, ΠΣΑΤ, ΤΕΦΑΑ, ΕΚΑΕΤ, ΑΣΕΑΔ, ΟΠΑΠ κ.ά.).

47. Ημερίδα της ΕΠΟ, με θέμα: «Τα τρέχοντα προβλήματα και οι επερχόμενες αλλαγές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο», στο «Hotel Athenaum Intercontinetal» στις 12/6/2003, με ομιλητές Προέδρους, ή εκπροσώπους φορέων του ποδοσφαίρου.

48. Συνέδριο και «Executive Committee Meeting» της UEFT στο «Hotel Kempinski» Θεσσαλονίκης, στις 30/4 και 1-3/5/2004, με κεντρικούς ομιλητές: JOZEF VEGLOS, KARLHEINZ RAVIOL.

49. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΠΠ Ευβοίας, στις εγκαταστάσεις της σχολής ποδοσφαίρου «Σούλη Παππά» στη Χαλκίδα, στις 29-30/5/2004, με ομιλητές: ΖΟΡΑΝ ΖΟΥΚΙΤΣ, ΓΙΟΒΑΝ ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ, ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ, ΗΛΙΑ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗ (Εργοφυσιολόγος), ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΖΗΚΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΙΑΚΩΒΟ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

50. Διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο ποδοσφαίρου του Πανδωδεκανησιακού ΣΠΠ, στη Ρόδο, στις 18-20/6/2004, με ομιλητές: GIANNI DE BIAZZI, ΙΓΚΟΡ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), ΤΑΣΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (Ορθοπεδικός), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΙΧΑΪΛΙΔΗ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

51. Ημερίδα της ΠΕΠΦΑ, με θέμα: «Αξιοποίηση της επιτυχίας της Εθνικής Ελλάδος – πρωταθλήτρια Ευρώπης», σε αίθουσα του ανατολικού αεροδρομίου Αθηνών, στις 15/10/2004, με ομιλητές: ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, ΣΤΑΘΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ.

52. Ημερίδα των «British Embassy Athens» και «British Hellenic», με θέμα: «Ο Ελληνικός αθλητισμός στη μετά Ολυμπιακή περίοδο: Καλύτερο ποδόσφαιρο για όλους», στο «Hotel Divani Caravel» Αθηνών, στις 27/1/2005, με ομιλητές: JIM FROGGAT, PHIL SMITH, BARRY NORMAN, ΠΕΤΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ κ.ά.

53. Επιμορφωτικό σεμινάριο των εκπαιδευτήριων «Δούκας» - «Puma» - «As a team sports business», με θέμα: «Εκπαιδευτικό προπονητικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου (Puma youth football coatching clinic) - Η βελτίωση της αγωνιστικής ευφυΐας στις αναπτυξιακές ηλικίες», στο αθλητικό κέντρο «Δαΐς» Αθήνας, στις 26-27/2/2005, με ομιλητές: HORST WEIN, ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ κ.ά.

54. Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΥ.Π.Π.Α.Α. (Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής), στο δημοτικό αμφιθέατρο Αναβύσσου, στις 28/2/2005, με ομιλητές: ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ.

55. Διεθνές επιστημονικό συνέδριο ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Δήμου Τρικάλων, στις 8-10/4/2005, με 38 ομιλητές:

OTTO REHAGEL, THOMAS REILLY, GARETH STRATTON, JIM LAWLOR, VICTOR STANGULESKU, JAN JANSSEN, JOVA MICHAILOVIC, EGE GERARDS, ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΠΑΛΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΑΜΙΣΗ, ΜΑΚΗ ΣΕΝΤΕΛΙΔΗ, ΣΠΥΡΟ ΚΕΛΛΗ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΤΡΟ ΚΕΝΕΡ κ.ά.

56. Επιμορφωτική ημερίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ) σε συνεργασία με την «AS A TEAM» και τη συνδρομή της «PUMA HELLAS Α.Ε.» στο ξενοδοχείο «IMBERIAL» στις 24/9/2007, όπου αναπτύχθηκαν οι παρακάτω θεματολογίες: «Η σημασία της οργάνωσης των ακαδημιών ποδοσφαίρου» LORENZO SERRA FERER, «Τρόπος οργανωμένης εκπαίδευσης των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και η σύγκριση αυτής με το τι γίνεται στην Ευρώπη» HERMAN VERMUELEN, «Αξιολόγηση ποδοσφαιρικής ικανότητας ταλαντούχων ποδοσφαιριστών» Μιχάλης Μητροτάσιος.

57. Επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΠΠΕ, στο ΟΑΚΑ, στις 21/1/2008 με ομιλητές: GRAIG BRAWN, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

58. Συνέδριο της ΕΠΟ με τη χορηγό εταιρία πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων «FUTURE LEAGUE», COCA COLA, για Ενωσιακούς και Εθνικούς Προπονητές, στο ξενοδοχείο «ATHENS IMPERIAL» στις 9/3/2009, με θέμα «Διατροφή για νέους αθλητές» και ομιλητές: Ειρήνη Μπαρμπαρούτσου, Βικυ Πυρρογιάννη, Θάλεια Κωνσταντινίδου.

Σύνολο: Παρακολούθηση 58 σεμιναρίων, εκ των οποίων 26 και ομιλητής.

Ακόμη: Από το 1999 έως και το 2002 Διευθυντής - Καθηγητής στον εκπαιδευτικό οργανισμό «Ωμέγα», στο τμήμα προπονητών ποδοσφαίρου και μεταπτυχιακά προγράμματα, σε συνεργασία με τo Πανεπιστήμιο «Novi Sad» και την «Ανώτερη σχολή προπονητών Βελιγραδίου».

Επικοινωνία.

Μπορείτε νε επικοινωνήσετε για να μάθετε περισσότερα στοιχεία με τον κ. Πέτρο Κένερ στα τηλέφωνα 6944598953, 211 2137146 ή στο E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares