Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 15:43

Ερυθρόλευκος ο Γιώργος Πάπιτσης

Την απόκτηση του Γιώργου Πάπιτση προχώρησε η ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου.

Ο παίκτης άνηκε μέχρι πρότινος στον ΑΟ Σύρου και δόθηκε ως ανταλλαγή στην μεταγραφή του νεαρού Αλέξανδρου Ξυγκάκη.

Ο Πάπιτσης είναι 26 χρονών και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου

Η ανακοίνωση του ερυθρόλευκου σωματείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ajax Σύρου, ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας ανταλλαγής του ποδοσφαιριστή του, Αλέξανδρου Ξυγκάκη του Αντωνίου, με τον ποδοσφαιριστή του ποδοσφαιρικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. Σύρος», Γεώργιο Πάπιτση του Ειρηναίου, κατόπιν επιθυμίας αμφοτέρων των ανωτέρω ποδοσφαιριστών.

Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης ανταλλαγής το ΔΣ του Ajax Σύρου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή του, Αλέξανδρο Ξυγκάκη, για τη μέχρι σήμερα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη μελλοντική ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία. Παράλληλα καλωσορίζει το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής του οικογένειας, Γιώργο Πάπιτση, και του εύχεται να απολαύσει κάθε στιγμή της παρουσίας του σ’ αυτό και να αισθανθεί δικαιωμένος για την επιλογή του. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος του ερασιτεχνικού αθλητισμού!

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας ευχαριστεί το αντίστοιχο του σωματείου «ΑΟ Σύρος», διότι οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ τους έγιναν σε υγιές, ισότιμο και ειλικρινές κλίμα, όπως πρέπει να συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις.  

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares