Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 18:15

Αυτοί το «ΒΙΟΛΙ» τους…

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με την δημοσίευση μιας χλευαστικής φωτογραφίας, που αναρτήθηκε από παίκτη των Νέων Ολυμπιακό Σύρου στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης , αλλά και στο αντίστοιχο, επίσημο μέσο της Συριανής ομάδας.

Πιο αναλυτικά ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την απόφαση του Προπονητή Μάκη Πούλου, αλλά και του πρώην του συμπαίκτη Αλέξανδρου Ξυγκάκη, οι οποίοι ως γνωστών θέλησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ιστορικότερη ομάδα του νησιού τον ΑΟ Σύρου, τροποποιώντας την φωτογραφία που βλέπετε, όπου στην θέση του προπονητή τοποθέτησε ένα συμπαθέστατο κατά τα άλλα ζώο της ζούγκλας, ενώ στην θέση του νεαρού Ξυγκάκη τοποθέτησε μια κόκκινη κάρτα. Μάλιστα στη συνέχεια της δημοσίευσης πρωτοκλασάτα μέλη του Δ.Σ. των Νέων Ολυμπιακού Σύρου, καθώς και παίκτες της ομάδας, θέλησαν να διακωμωδήσουν το θέμα, επικροτώντας την δημοσίευση, είτε με σχόλια, είτε με δηλώσεις αρεσκείας (LIKE).

Το όλο θέμα όμως δεν έμεινε στο επίπεδο του ίντερνετ, καθώς ο Μάκης Πούλος, νωρίς το πρωί ζήτησε την συνδρομή του Εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε το Α.Τ. Ερμουπόλης να διερευνήσει την υπόθεση.

Η απάντηση του Μάκη Πούλου

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ(ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ).ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ''ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ'' ΟΤΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΟΥΣ..ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟ ΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΑ LIKE ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ8ΗΚΕΥΤΕ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΥΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΙΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ....

Στη συνέχεια το λάθος έγινε άμεσα αντιληπτό από τους υπευθύνους, που προσπάθησαν να το αποκρύψουν από όσες σελίδες ήταν δυνατών… ωστόσο αυτό δεν πέτυχε, με αποτέλεσμα στο f/b να υπάρχουν ακόμα υπολείμματα.

Φαίνεται ότι το μέσο του FaceBookείναι ιδιαίτερα προσφιλές στα μέλη των Νέων Ολυμπιακού Σύρου, καθώς προ μηνών θύμα της συνήθειας τους είχε πέσει και το siteμας, όταν τότε είχαμε δεχτεί βρώμικη επίθεση.

Οι επίμαχες φωτογραφίες

AIAS 2012-2013 4KOROIDIA POYLOY 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares