Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 00:51

Στον Αστέρα Βάρης ο Αθανασιάδης.

Ένας γνωστός σε όλους τους Κυκλαδίτες από την παρουσία του στους πάγκους του Πανναξιακού, της Ελλάς Σύρου και τελευταία του ΑΟ Μυκόνου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Βάρης. Ο λόγος για τον Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης για την θέση του προπονητή της ομάδας.

Ο 50χρονος τεχνικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Φαμέλη, καθώς έχει πλούσια εμπειρία και αρκετές επιτυχίες από ομάδες Δ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Βάρης:
«Ο ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ.
Βιογραφικό
Ο Γιώργος Αθανασιάδης, γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1963 στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν διεθνής μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής. Την περίοδο 1991-92 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ πέρασε επίσης και από την Ξάνθη, για να τερματίσει την καριέρα του το 1996σαν παίκτης της Καβάλας.
Μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ανέλαβε παίκτης-προπονητής στην ομάδα των Γλυκών Νερών και συνέχισε ως τεχνικός στην Αθηναΐδα Κυψέλης, Ελλάς Σύρου, ΑΟ Μυκόνου, Πανναξιακό, ενώ την περίοδο 2008-09 ανέλαβε τον Ήφαιστο Περιστερίου (Α’ ΕΠΣΑ) με στόχο την άνοδο στη Δ’ Εθνική κάτι που επιτεύχθηκε. Επίσης Έχει δουλέψει στον Αχαρναϊκό, ενώ το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε τον ΑΟ Μυκόνου τον οποίο οδήγησε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Φέτος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία των Γλυκών Νερών, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares