Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 23:23

ΑΟ Μυκόνου: Μεγάλη κίνηση με Καρπαθάκη [VID]

Ηχηρό «μεταγραφικό μπαμ» σήμερα από τον ΑΟ Μυκόνου, η διοίκηση του οποίου συμφώνησε σε όλα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ανεγνωρισμένης αξίας 23χρονο αμυντικό Πανορμίτη Καρπαθάκη.

Ο ύψους 1,80 Ροδίτης ποδοσφαιριστής θεωρείτε η πλέον ενδεδειγμένη λύση για τα μετόπισθεν του ΑΟ Μυκόνου την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική, καθώς ο παίκτης από τα 19 του αγωνίζεται συνεχόμενα σε ομάδες της FootballLeague (Διαγόρα Ρόδου και Αναγέννηση Γιαννιτσών).

Ο ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά την υπογραφή του στους "Μπλε" δήλωσε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον ΑΟ Μυκόνου. Πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Μύκονο, καθώς η Διοίκηση της ομάδας με πλησίασε με επαγγελματισμό και έκανε ότι έπρεπε για να με πείσει. Είναι καλοί άνθρωποι αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την φτάσουν ψηλά. Όσο αφορά εμένα θα δουλέψω ταπεινά και με όρεξη, ώστε να συμβάλω και εγώ από την πλευρά μου στην καλή πορεία της ομάδας».

Τα καλύτερα έρχονται όπως λένε στην Μύκονο, αφού την ερχόμενη Τετάρτη αναμένονται στο νησί για συζητήσεις, τέσσερις παίκτες, οι οποίοι και θα κάνουν την διαφορά. Φαίνεται ότι ο δυνατός άνδρας του σωματείου Αλέξανδρος Κουκάς χέρι-χέρι με την ικανή διοίκηση των Μυκονιατών είναι αποφασισμένοι να εντάξουν και να καθιερώσουν και πάλι τον ΑΟ Μυκόνου στα μεγάλα «σαλόνια».

Πάρτε μια γεύση από τον παίκτη

KARPATHAKIS 1KARPATHAKIS 2

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares