Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 15:14

Ζαχαρίου: Έχουν όρεξη στον ΑΟ Σύρου.

Το sportcyclades.grεξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του προπονητή των νεοσύστατων ακαδημιών του Α.Ο Σύρου, Γιάννη Ζαχαρίου.

Ο Γιάννης Ζαχαρίου σε ερώτηση μας σχετικά με τη νέα του συνεργασία με τον ΑΟ Σύρου, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα μόλις τρεις μέρες χωρίς ομάδα. Οι άνθρωποι από το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Σύρου μου έδειξαν πόσο πολύ θέλουν να δημιουργήσουν τμήματα υποδομής, πράγμα που ήταν καταλυτικό για μένα και με ώθησε να πάρω την απόφαση μου».

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, όπως τόνισε ο ίδιος ήταν: «Το γεγονός ότι, από πέρυσι ο ΑΟΣ επαναδραστηριοποιήθηκε και άμεσα εκφράστηκε η θέληση των ανθρώπων που τον διοικούν να δημιουργήσουν ακαδημίες, ήταν για μένα αρκετό να πάρω την απόφαση μου. Η Καλή Δουλειά που γίνετε σε όλα τα επίπεδα είναι κάτι που με εκφράζει απόλυτα και τελικά νομίζω ότι μεταξύ εμένα και της διοίκησης θα υπάρξει χημεία και επιτυχία σε ότι κάνουμε».

Στο τέλος της συζήτησης μας ο Γιάννης Ζαχαρίου μίλησε και για την πρώην του ομάδα, τον Νέο ΑΟ Σύρου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα για τα 3 χρόνια που ήμουν εκεί. Καλή συνέχεια σε ότι κάνουν».

Πολλά περισσότερα και αναλυτικότερα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και να δείτε στην παρουσίαση των ακαδημιών και του προπονητή Γιάννη Ζαχαρίου, που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares