Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 13:25

Βαμβακούσης κατά Ζαχαρίου (Βίντεο ντοκουμέντο)

Προσωπική ανοιχτή επιστολή – επίθεση προς τον Γιάννη Ζαχαρίου, που υπογράφεται από τον ίδιο και όχι από όλο το Δ.Σ της ομάδας, εξέδωσε και απέστειλε σε όλα τα μέσα πλην του sportcyclades.gr, ο υπεύθυνος ακαδημιών του Νέου ΑΟ Σύρου, κύριος Γιάννης Βαμβακούσης.

Ουσιαστικά ο κύριος Βαμβακούσης με αυτήν την επιστολή επιχειρεί να δικαιολογήσει τους λόγους, που όπως «κυνικά» αναφέρει με δική του απόφαση και όχι με απόφαση του Δ.Σ, απομάκρυνε τον Γιάννη Ζαχαρίου από το προπονητικό teamτων ακαδημιών.

Μάλιστα ο Συριανός παράγοντας, μη μπορώντας να βρει ψεγάδια στην προπονητική διαδρομή του Γιάννη Ζαχαρίου, επιχειρεί να πλήξει τον ίδιο «βάλλοντας κάτω από τη μέση», παρουσιάζοντας ως λόγω της απομάκρυνσης του προπονητή, τις διοργανωτικές αστοχίες του 8ου Πανκυκλαδικού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κύριου Βαμβακούση και στη συνέχεια παρακολουθήστε το βίντεο-ντοκουμέντο που καταρρίπτει τα πάντα και δικαιώνει απόλυτα τον Γιάννη Ζαχαρίου:

PANYGIRISMOS APO AOSΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Είμαι αναγκασμένος να τοποθετηθώ δημόσια πλέον δίνοντας κάποιες εξηγήσεις όσον αφορά την προσωπική μου επιλογή, να απομακρύνω τον κ. Ζαχαρίου Γιάννη από τον προπονητικό team της ομάδας μας, του ΝΕΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, και αυτό γιατί ο ίδιος με προκάλεσε, αφού τοποθετείται διαδίδοντας γεγονότα που μόνο την αλήθεια δεν εκφράζουν.

Δεν σεβάστηκε προφανώς την ανακοίνωση μέσω του ηλεκτρονικού τύπου για την λύση της συνεργασίας μας, η οποία ήταν υπό την μορφή αποχαιρετισμού και όχι καταλογισμού ευθυνών, που θα μπορούσα εύκολα να συντάξω και να υπογράψω. Αντίθετα πήρε θέση, όχι βέβαια δημόσια, αλλά σε κατ' ιδίαν συναντήσεις με ανθρώπους που εύλογα αναρωτήθηκαν για τον λόγο της απομάκρυνσής του.

Ποιός είναι ο λόγος που σας απομάκρυνα κ. Ζαχαρίου ;

Μήπως το ότι δεν ήθελα να δηλώσω συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ. για το Εφηβικό Τμήμα για να μην ξοδευτώ, όπως υποστηρίζετε;

Δεν γνωρίζατε ότι με απόφαση του Δ.Σ. αυτό ήταν ήδη δεδομένο και ότι είχαν ξεκινήσει οι προετοιμασίες αρχικά για την προμήθεια νέου αθλητικού υλικού για το τμήμα αυτό;

Δεν γνωρίζατε ότι είχα καταθέσει μελέτη στο Δ.Σ. που αποδείκνυε ότι η ομάδα είχε οικονομική αυτοτέλεια και είχε την δυνατότητα να το πράξει;

Αλλά νομίζατε ότι βρήκατε τον κατάλληλο τρόπο για να δικαιολογηθείτε στον κόσμο, όταν σας απομακρύνει κάποιος που σας έχει στηρίξει σε όλα τα θέματα από την αρχή έως το τέλος, όπως όλοι γνωρίζουν.

panky 20137Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο!

Δεν ήθελα να μου πείτε ευχαριστώ, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να σεβαστείτε τους κανόνες της τίμιας συνεργασίας. Έχω δώσει εξετάσεις στα 35 χρόνια που βρίσκομαι στους αθλητικούς στίβους και δεν είστε ικανός εσείς, όπως και κανείς άλλος, να με διαβάλλετε.

Οι λόγοι που σας απομάκρυνα από την ομάδα, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, ήταν γιατί, ενώ ήσασταν και παραμένετε μετά από όλα αυτά, μέλος της επιτροπής του Παγκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου δεν μου δώσατε σαφείς απαντήσεις στα 19 ερωτήματα που σας έθεσα παρουσία των μελών του Δ.Σ. των υπολοίπων προπονητών και των υπευθύνων των τμημάτων. Αν θεωρείτε ότι έβγαλα λάθος απόφαση παρερμηνεύοντας κάποια γεγονότα που έγιναν στη Νάξο, βγείτε δημόσια και δώστε απάντηση τουλάχιστον στα 5 από τα 19 ερωτήματα που σας έθεσα και ας κρίνει ο κόσμος την απόφασή μου αυτή:

1ον: Τι θέση πήρατε όταν σας είπα ότι τα εμβάσματα, που έστελναν οι ομάδες με αποδέκτη τον πρόεδρο των ξενοδόχων Νάξου, κατέληγαν στα χέρια του κ. Μαράκη, επίσης μέλους της Επιτροπής του Παγκυκλαδικού Τουρνουά και συνδιοργανωτή;

Να σας θυμίσω ότι ο ίδιος μου είχατε αναφέρει ότι η επιτροπή δεν πιάνει χρήματα στα χέρια της, γιατί όλα ρυθμίζονται από τον πρόεδρο των ξενοδόχων.

2ον: Τι θέση πήρατε, όταν σας αποκάλεσα εσάς και τον κ. Μαράκη αποτυχημένους;

Γιατί δεν ρίξατε όλες τις ευθύνες στον κ.Μαράκη, όπως κάνατε συνεχώς κατά την διάρκεια του πανθομολογουμένου προβληματικού τουρνουά, όταν σας θεωρήσαμε συνυπεύθυνο των προβλημάτων; Μήπως η απάντησή σας ήταν τα σκυμμένα σας κεφάλια;

3ον: Τι θέση πήρατε όταν ο ιδιοκτήτης του Catering μας αποκάλυψε παρουσία

σας ότι η Επιτροπή είχε προτείνει «παιδικά μενού» με αποτέλεσμα το φαγητό να είναι ελλιπές και οι γονείς να αναγκάζονται να παραγγέλλουν και να προμηθεύονται σουβλάκια (!) από Delivery για φαγητό;

Γνωρίζατε ή όχι ότι η οικονομική κατάσταση ορισμένων δεν τους επέτρεπε να αγοράσουν ακόμη και αυτά;

Μήπως κάνατε κάτι για να τους προστατεύσετε και δεν το αντιληφθήκαμε ή μήπως για όλα έφταιγε ο κ. Μαράκης, όπως υποστηρίζατε;

Γνωρίζατε ότι ορισμένα παιδιά αποταμίευαν τα χρήματα καιρό πριν για να πληρώσουν τη συμμετοχή τους;

4ον: Πως αισθανθήκατε, όταν εσείς ο ίδιος, παρουσία του τεχνικού Δ/ντή της ομάδας μας κ Λυγνού Μ., μου μεταφέρατε την σκέψη - απειλή της επιτροπής να μας αποβάλλει από το τουρνουά, όταν ανακοινώσαμε ότι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απελπιστικά κακή εικόνα του τουρνουά, αποφασίσαμε στο έκτακτο Δ.Σ. να μην συμμετέχουμε στην τελετή λήξης του;

Πως προστατεύσατε το τμήμα σας του 2002, ώστε να συμμετάσχει στον τελικό;

panky 2013275ον: Τι θέση πήρατε όταν δεχθήκαμε σαφείς απειλές από την Επιτροπή σας ότι οι αθλητές που δεν θα συμμετέχουν στην τελετή λήξης δεν θα πάρουν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής;

Τα 5 ?, που είχαν πληρώσει αθλητές & γονείς σαν έξοδα συμμετοχής στο τουρνουά, δεν ήταν και γι' αυτόν το λόγο;

Σε όλα αυτά που αναφέρω παραπάνω θέλω να εξαιρέσω τον κ. Κάμπαξη της ομάδας Σύρος 2002, που παρότι είναι μέλος της Επιτροπής διαχώρισε τη θέση του επιλέγοντας άλλον τρόπο σίτισης της ομάδας του, αποκλείοντας το επιλεγμένο Catering. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Τσαντάνη Κ. της ΑΟ Πάρου, που δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την ομάδα του, αλλά όπως μας ανέφερε, δεν έχει καμία σχέση με την Επιτροπή, παρότι αναφέρεται το όνομά του. Την οριστική απόρριψη του Catering εμείς δεν μπορούσαμε να την κάνουμε, γιατί ήμασταν η πολυπληθέστερη ομάδα με 120 άτομα περίπου και ήταν πολύ δύσκολη η μεταφορά μας σε άλλο χώρο για φαγητό. Έτσι, επιλέξαμε την συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του Catering περικόπτοντάς του 2.200 ? από τα 6.800 ? που μας ζήτησε και τα επιστρέψαμε στους γονείς.

Κύριε Ζαχαρίου, θέλω επίσης να σας γνωστοποιήσω ότι γνώριζα εξ αρχής πως παίρνοντας αυτή μου την απόφαση να σας απομακρύνω από την ομάδα μας οι αντιδράσεις σας θα επικεντρώνονταν στη διάλυση των αγωνιστικών τμημάτων μας.

Ήταν όμως αδύνατο να αποποιηθώ αυτό το τεράστιο αίσθημα ευθύνης που έχω για την υπεράσπιση της ηθικής πλευράς της ομάδας μας με όποιο κόστος.

Κύριε Ζαχαρίου, ο ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ βγήκε κερδισμένος από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία, γιατί μπορεί να μειώθηκε αριθμητικά η δύναμή του σε αθλητές, αλλά τηρήθηκε η αρχή του που λέει ότι «εδώ διδάσκουμε υγιή αθλητισμό»!

Γνωρίζετε τι σημαίνει αθλητισμός;

Απαντήστε και σε αυτό!

Βαμβακούσης Γιάννης

Υπεύθυνος Ακαδημίας

ΝΕΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

Φαίνεται ότι το ερώτημα "Γνωρίζετε τι σημαίνει αθλητισμός; " θα έπρεπε να ήταν ερώτημα αυτογνωσίας, διότι στο παρακάτω βίντεο οι μύθοι «καταρρίπτονται», καθώς ο "Συντάκτης-κατήγορος" γίνετε ένας από τους πρωταγωνιστές της διακοπής ενός αγώνα "Μπαμπίνι" του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά, όπου αγωνίζονται παιδιά ηλικίας 5-6-7 ετών, ενώ στην ίδια σκηνή ο Γιάννης Ζαχαρίου, προσπαθεί να εξομαλύνει τα πνεύματα. Προσέξτε πως τους κοιτάζουν τα 5χρονα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares