Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 08:07

Νίκος Λουκής: Ενίσχυση και είσοδο στα μπαράζ.

Σήμερα φιλοξενούμε στην στήλη μας το Γενικό Αρχηγό του Αθλητικού Ομίλου Πάγου κ. Νίκο Λουκή.

syros-xylotexniki-ae3

κ. Λουκή ευχαριστούμε που είστε σήμερα κοντά μας. Ο Πάγος όπως όλα δείχνουν θα ενισχυθεί σημαντικά σε καίριες θέσης, πιστεύεται πως με αυτές τις προσθήκες η ομάδα σας θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει καλύτερη θέση από την περσινή;: «Σας ευχαριστώ κι εγώ. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί σε θέσεις που πονάει σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή μας.

Εδώ θέλω να σταθώ στην συνεργασία με την ακαδημία ΣΥΡΟΣ 2002 και ειδικά στα παιδιά που θα κλιθούν φέτος να συμπληρώσουν την εφηβική μας ομάδα, μια φουρνιά καλών παικτών οι οποίοι θα κλιθούν να προσφέρουν και στην ανδρική ομάδα, προσδοκώντας σε κάτι καλύτερο από πέρυσι.

Μαζί με τις προσθήκες που θα γίνουν οι στόχοι μας αλλάζουν! Προσδοκούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρυσι διεκδικώντας την είσοδο μας στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων.»

pro pagos vissas 2012 stin tino

Τεράστια η επιτυχία του Πάγου στα τμήματα υποδομών αφού μετά την πολύχρονη συνεργασία με την ακαδημία του κου Περρή (Α.Ο. ΒΗΣΣΑΣ), η διοίκηση προχώρησε σε άλλη μια συνεργασία αυτή με την ΣΥΡΟΣ 2002. Ο σκοπός αυτός είναι για να έχει η ομάδα σας την δύναμη που της αρμόζει σε όλα τα τμήματα? Και πόσο σημαντική θεωρείται εσείς αυτήν την συμφωνία;: «Η περσινή χρονιά μας βρήκε (εκτός του ανδρικού τμήματος) να έχουμε μόνο παιδικό τμήμα και δεν κατεβάσαμε εφηβικό με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα έλλειψης μικρών στην ανδρική ομάδα.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του συμβουλίου μας αποδεχτήκαμε την πρόταση συνεργασίας της ακαδημίας ΣΥΡΟΣ 2002 του κου Κάμπαξη, και παράλληλα με την συνεργασία που είδη έχουμε με την ακαδημία του κου Περρή, προσδοκούμε μια ροή παιχτών τόσο στα παιδικά όσο και στα εφηβικά τμήματα του συλλόγου μας, με απώτερο σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη των παιδιών μέσω της ανδρικής ομάδας.

Οι συνεργασίες αυτές είναι πολύ σημαντικές για εμάς, ισχυροποιούν τα τμήματα μας προβάλλοντας παράλληλα και το έργο που έχει γίνει σε αυτές όλα αυτά τα χρόνια.

Πιστεύω ότι τα οφέλη από αυτές τις συνεργασίες θα είναι πολλαπλά για όλους μας.»

pagos-pansifnaikos-11-2-2013-1

Φέτος όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και πάλι 3 ομίλους από 7-8 ομάδες, φέτος ο 2ος όμιλος όπως διαμήνυσε στην Γ.Σ. ο πρόεδρος κος Σιγάλας, θα έχει μια Συριανή ομάδα. Ποια θα ήταν η δική σας προτίμηση και για ποιους λόγους;: «Όπως γνωρίζεται η περσινή χρονιά μας βρήκε στον 2ο όμιλο με ταξίδια στις δυτικές Κυκλάδες τα οποία όμως πραγματοποιήσαμε αυθημερόν, πλην όμως οι ομάδες αυτές λόγω συγκοινωνίας ήρθαν στην Σύρο και τα παιχνίδια ορίστηκαν Δευτέρα σε ακατάλληλη ώρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει αδυναμία από μέρους μας να συμπληρώσουμε ανταγωνιστική ομάδα λόγω εργασίας ορισμένων παιδιών, και λόγω σχολικών υποχρεώσεων για κάποιους άλλους.

Θα προτιμούσα φέτος να είμαστε στον Α’ όμιλο (Άνδρο, Τήνο, Μύκονο) με την προϋπόθεση ότι τα δρομολόγια θα είναι ποιο πυκνά και θα εξυπηρετούνται όλες οι ομάδες, με σκοπό τον ορισμό των παιχνιδιών Σαββατοκύριακο με απογευματινή ώρα έναρξης κατά προτίμηση.»

pagos-2012-11-1

Μια πρόβλεψη για το φετινό πρωτάθλημα και για τις Συριανές ομάδες που θα λάβουν μέρος;: «Πρόβλεψη για το φετινό πρωτάθλημα δύσκολα μπορεί να γίνει εφόσον μέχρι τώρα δεν ξέρουμε καν πόσες και ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος. Καθρέπτης των ομάδων είναι ο αγωνιστικός χώρος εκεί θα κληθούμε όλοι να δώσουμε τις «εξετάσεις μας». Πάντως με τις μέχρι τώρα κινήσεις η ομάδα που έχει εντυπωσιάσει με την μεθοδικότητα και τις κινήσεις της είναι ο Α.Ο. Σύρου ο οποίος έχει ενισχυθεί σημαντικά με στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ εθνική. Αυτήν την ομάδα θεωρώ εγώ ως πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα.»

κ. Λουκή σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά: «Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στο σάιτ, σας εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές ευχάριστες αθλητικές ειδήσεις.»

pagos-serifos-8-10-2012-4

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares