Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 08:01

Σουσουδης Θ.: Επιτυχημένο το 3on3. Ραντεβού με τον ΑΟ Άνδρου τον Οκτώβριο.

Άλλο ένα επιτυχημένο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Άνδρο έλαβε τέλος.

Ένας από τους κινητήριους μοχλούς αλλά και της οργάνωσης των μπασκετικών γεγονότων στο νησί των εφοπλιστών είναι ο γιατρός κ. Σουσουδης Θεοδόσης.

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας πει για το τοπικό πρωτάθλημα που τελείωσε πριν μερικές μέρες αλλά και για τον ΑΟ Άνδρου που από φέτος θα λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων.

«Το 2ο πρωτάθλημα 3 on 3 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και στα παιδιά που βοήθησαν στην όλη διοργάνωση. Οι ομάδες για το επόμενο πρωτάθλημα έχουν ξεκινήσει να φτιάχνονται και φέτος θα έχουμε περισσότερες συμμέτοχες. Το 3ο Πανανδριακό πρωτάθλημα 3ΟΝ3 θα γίνει με την αιγίδα του Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ του συλλόγου μας που πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει και τυπικά συσταθεί. Ήδη τα παιδιά έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις ώστε να συμμετέχουν στο κυκλαδικό πρωτάθλημα μπάσκετ την τρέχουσα χρονιά. Εσωτερικό πρωτάθλημα 3 οn 3 και κυκλαδικό πρωτάθλημα; σημαίνει πως φέτος θα έχουμε μεγάλη αγωνιστική και μπόλικη δραστηριότητα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους κυκλαδιτες φίλους. Ραντεβού τον Οκτώβριο στο κλειστό της Σύρου που θα είναι η έδρα μας.»

stivari-rosides-9-7-2013-0

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares