Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 12:06

Δημήτρης Πανέτας: Παραμονή και Καθιέρωση στη Γ’

Αξία αναμφισβήτητη για τον ΑΟ Μυκόνου ο Δημήτρης Πανέτας, μιλάει στο sportcyclades.grγια την 5η (3η συνεχόμενη) του σεζόν στην ομάδα.

Μπορεί ο Δημήτρης Πανέτας να ξεκίνησε από τον Άγιο Θωμά Γουδιού (Α' τοπικό Αθήνας), αλλά σύντομα το ταλέντο του έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους του Ηλυσιακού, στον οποίο και μεταγράφηκε, έχοντας γεμάτες χρονιές μαζί του τόσο στη Γ', όσο και στη Β' Εθνική, ο Άγ. Δημήτριος (Γ' Εθνική) ήταν ο επόμενος σταθμός του παίκτη πριν έρθει προς τη Μύκονο το 2005, όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ' Εθνικη, όπου έκατσε για δύο σεζόν μέχρι το 2007 όπου μεταπήδησε στη Νέα Ιωνία (Δ' Εθνική) και στη συνέχεια Πανελευσινιακό (Δ' Εθνική). Και επειδή οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ο Πανέτας επιστρέφει στη Μύκονο τη σεζόν 2009-2010, όπου είχε δυο παρουσίες στην Δ’ και μια στο τοπικό μέχρι σήμερα, που ανανέωσε το συμβόλαιο του και πλέον την επόμενη σεζόν θα είναι μαζί με την ομάδα της καρδιάς του στην Γ’ Εθνική.

Μάλιστα ο ίδιος, μιλώντας στο sportcyclades.gr, δήλωσε χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Μυκόνου, αλλά και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΟ Μυκόνου, θέλω πολύ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου, που βρίσκετε σε μια μεγάλη στιγμή της ιστορίας της.».

Όνειρο χαρακτηρίζει ο παίκτης την άνοδο στην Γ’ Εθνική: «Η άνοδος στη Γ’ Εθνική ήταν ένα όνειρο πολλών ετών για την ομάδα. Χαίρομαι που ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά που τα κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα, κάτω από αντίξοες συνθήκες και προσωπικές θυσίες».

Ενώ κλείνοντας προέβλεψε μια καλή πορεία του ΑΟ Μυκόνου στη Γ’ Εθνική, λέγοντας: «Με τους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Φυσικά ο στόχος θα είναι η παραμονή και η καθιέρωση στην κατηγορία».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares