Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 12:10

Ανανέωσε με Μαρτίνο ο Πανθηραϊκός (Συνέντευξη)

 Πριν λίγες ημέρες η Διοίκηση του Πανθηραϊκού, έκανε πρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Μαρτίνο, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να λέει το "ΝΑΙ" και να ανανεώνει για ακόμα ένα χρόνο με του "ΜΠΛΕ".

Ο ίδιος παίκτης με τεράστιο παλμαρέ επιτυχιών και πολλές παρουσίες σε επαγγελματικές κατηγορίες, αποτελεί σίγουρα έναν από τους παίκτες, στους οποίους ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος , μπορεί να βασίσει την ποδοσφαιρική ηρεμία της ομάδας του.

θα πρέπει να σημειωθεί ότι, η Διοίκηση του Πανθηραϊκού, μετά την ανανέωση του Μανόλη Κωλέτση, έκανε ότι ήταν δυνατών να κρατήσει και τον Γιάννη Μαρτίνο στην ομάδα, ώστε τη νέα σεζόν να «συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση».

Ο Γιάννης Μαρτίνος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο sportcyclades.gr, όπου αναφέρεται στην ανανέωση με τον Πανθηραϊκό, αλλά και σε πολλά άλλα θέματα, διαβάστε την:

Πέρυσι πήγες στον Πανθηραϊκό για να τον βοηθήσεις στα μπαράζ, φέτος παραμένεις στην ομάδα, πιστεύεις ότι μπορείτε να πετύχετε ότι αφήσατε στη μέση πέρυσι; «πέρυσι είχα κάποια προβλήματα με την Άνω Μερά και αποφάσισα να σταματήσω από το σωματείο, ακριβώς την ίδια στιγμή μου έγινε πρόταση από τον Πανθηραϊκό και ειδικότερα από την Κυρία Ζαμπέλη που τόσο πολύ την εκτιμώ σαν άνθρωπο... δέχτηκα λοιπόν την πρόταση της ομάδος να συνεχίσω την καριέρα μου στον Πανθηραϊκό με όσες δυσκολίες υπήρχαν (λόγο αποστάσεως) παίξαμε τα 3 εναπομένοντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα αλλά δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στα μπαράζ λόγο υποχρεώσεων που είχα με τη δουλειά μου στη Μύκονο και ήταν δύσκολο για μένα να βοηθήσω την ομάδα μου στους αγώνες κατάταξης. Πιστεύω όμως πως φέτος θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί στην ομάδα να φέρουμε εις τέλος τις βλέψεις και το στόχο που έχει ο πρόεδρος, ο προπονητής, ο κόσμος και γενικά όλο το νησί της Σαντορίνης που δεν είναι άλλος από την MARTINOS AIOLIKOSάνοδο της ομάδας στη Γ’ εθνική!»

Τι σε ώθησε να κάνει το βήμα και να πεις ναι στη πρόταση του Πανθηραϊκού; «αυτό που με ώθησε να κάνω αυτό το βήμα ήταν η αντιμετώπιση που μου έδειξε η ομάδα και γενικότερα η προσπάθεια της Κυρίας Ζαμπέλης να με ένταξη στο δυναμικό και οικογενειακό κλίμα του Πανθηραϊκού! είναι ένα ιστορικό σωματείο με πολύ κόσμο στο πλευρό του και αυτό εμένα με αντιπροσωπεύει στις φιλοδοξίες που έχω στο ποδόσφαιρο.»

Έχεις πολύ πείρα στο ποδόσφαιρο, τί διακρίνεις στον Πανθηραϊκό, έχει την στόφα τις ομάδας για πράγματα παραπάνω; «Στον Πανθηραϊκό διακρίνω ότι είναι μια ομάδα με έναν πολύ καλό και σοβαρό προπονητή που πλαισιώνεται με ταλαντούχους μικρούς (ηλικιακά) ποδοσφαιριστές αλλά και με ικανούς και έμπειρους παίχτες οι οποίοι με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου και του διοικητικού συμβούλιου (που διψάει για διάκριση) που βρίσκετε συνέχεια κοντά στην ομάδα όλα αυτά μπορούν αποτελέσουν μια ισχυρή δύναμη ώστε η ομάδα να μπορέσει να καταξιωθεί στο χώρο της Γ εθνικής!»

Πως είναι τα πράγματα σε σχέση με σένα και τους φίλαθλους του Πανθηραϊκού; «ειλικρινά να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα τόσο θερμή υποδοχή που είχα από τον κόσμο του "Πανθηραϊκού" και ευχαριστώ που μου δίνετε την δυνατότητα να τους ευχαριστήσω και δημόσιος για τις όμορφες στιγμές που ένιωσα έστω και για λίγο που έμεινα στο νησί της Σαντορίνης! είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να νιώθει την αγάπη και την συμπαράσταση στο πρόσωπο του από το φίλαθλο κοινό της ομάδας του! πρέπει να σας εξομολογηθώ πως είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου (μετά τον Αιολικό) που με συγκίνησε ιδιαίτερα ο τρόπος ο οποίος με δέχτηκαν και με αγκάλιασαν στην ομάδα τους!!!»

Ένα σχόλιο σου για την περσινή πορεία της ομάδας σου και γενικότερα για το πρωτάθλημα. «δεν ήταν αυτό που περιμέναμε όλοι μας, μιας και ο στόχος της ομάδας ήταν λίγο πιο ψιλά, πιστεύω και εύχομαι φέτος να τα καταφέρουμε με λίγη θέληση και πίστη παραπάνω απ’όλους μας αν και ο πιο σημαντικός ρόλος στην επίτευξη ενός στόχου είναι το ομαδικό πνεύμα και το οικογενειακό κλίμα, που είμαστε τυχεροί να το έχουμε αυτό σαν ομάδα! προσωπική μου άποψη είναι πως ο "Πανθηραϊκός" αξίζει να είναι πιο Ψιλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος!!!»

 

Έχεις άριστη γνώση για το Μυκονιάτικο ποδόσφαιρο, θέλω το σχόλιο σου για τις φετινές πορείες του ΑΟ Μυκόνου και της Άνω Μεράς: «Η Άνω Μερά ήταν πρωτάρα στην Δ’ Εθνική και είχε πολύ καλά στοιχειά, παλέψαμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και με αξιοπρέπεια, παρόλο τις δυσκολίες που υπήρχαν, κυρίως στον διοικητικό τομέα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν για ότι καλύτερο.

 

Ο AO Μυκόνου τα πήγε περίφημα στο "πρωτάθλημα"… είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, που είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν ένα πολύ δυνατό σύνολο. Κατάφεραν να γράψουν ιστορία, τόσο οι ίδιοι, όσο και το σωματείο AO Μυκόνου! τους αξίζουν συγχαρητήρια. Γνώμη μου είναι ότι, το να βγεις πρωταθλητής είναι πολύ δύσκολο πράγμα, θέλει πολλές θυσίες, αλλά πάνω από όλα ψυχή! πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι που δύο ομάδες των Κυκλάδων μας εκπροσωπούν στη Γ’ εθνική!».

 

MARTINOS LEVADIAKOSΗ καριέρα του Γιάννη Μαρτίνου

 

1989 -1992 Ατρόμητος Αθηνών (Ακαδημίες με 13 συμμετοχές στην Εθνική Νέων)

 

1192 – 1993 ΑΟ Περιστερίου (Δ΄Εθνική)

 

1993 – 1995 Ατρόμητος Αθηνών (Β΄& Γ΄ Εθνική)
1996 – 1997 Χανιά (Δ΄ Εθνική)
1997 – 1998 ΑΟ πύργου (Γ΄ Εθνική)
1998 – 1999 Λεβαδειακός (Γ΄ Εθνική)
1999 – 2000 Ατρόμητος Αθηνών (Γ΄ Εθνική)
2000 – 2002 Χαλκηδόνα (Γ΄, Γ΄, Β΄ Εθνική)
2003 Α΄ γύρος ΑΓ. Νικόλαος (Γ΄ Εθνική)
2003 Β΄ - 2007 Αιολικός  (Δ΄, Δ΄ , Γ΄ Εθνική)
2007 – 2008 Δόξα Βύρωνα (Δ΄ Εθνική)
2008 – 2009 Ναυπακτιακός (Δ΄ Εθνική)
2009 Α΄ Γύρο Ασπρόπυργος (Δ΄ Εθνική)
2009 Β΄ Γύρο ΑΟ Μυκόνου (Δ΄ Εθνική)
2010 – 2013 Άνω Μερά (Β΄ τοπικό Α΄ τοπικό και Δ΄ Εθνική)
2013 Β΄ γύρος Πανθηραϊκός (Α΄Κυκλάδων)

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares