Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 22:24

Κωλέτσης: Πολύ δουλειά και χαμηλοί οι τόνοι

Πριν λίγες ημέρες, μετά την ανανέωση του Γιάννη Μαρτίνου, ήρθε και η ανανέωση του "Κίλερ" του Πανθηραϊκού, Μανώλη Κωλέτση.

Ο Παίκτης στα 25 του βρίσκετε στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, πράγμα που πέρυσι αποτυπώθηκε με το παραπάνω, καθώς τα 19 τέρματα που πέτυχε στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ, το έφεραν στην δεύτερη θέση των σκόρερ, πίσω από το Μάρκο Φύτρο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε το "χαρισματικό" φορ σε ηλικία μόλις 15 ετών αγωνιζόταν στον Καρτεράδο (2002-3) και την αμέσως επόμενη χρονιά στον Πανθηραϊκό (2003-4). Το 2004-2005 ο παίκτης αρχίζει να έχει επαφή με τις μεγαλύτερες κατηγορίες, όπου μετακομίζει στον Πανναξιακό (Δ΄ Εθνική). Οι εμφανίσεις του γρήγγορα τον βάζουν στα "Μεγάλα Σαλόνια" και το 2005-2006 μετακομίζει στους Νέους του Ιωνικού Νίκαιας, όπου την αμέσως επόμενη χρονιά (2006-7) παίζει στην πρώτη ομάδα του Ιωνικού, στην Α΄ Εθνική. Εκεί η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, καθώς στην προετοιμασία τις δεύτερης χρονιάς τον βρήκε ένας σοβαρός τραυματισμός, που σε συνδυασμό με την στρατιωτική θητεία του στέρησαν να αγωνίζεται στην απαιτητική Α΄Εθνική. Το 2007-2008 τον βρίσκει στη Γ΄ Εθνική και στο Κορωπί, το 2009-2010 στη Δ΄ Εθνική στο Κερατσίνι. Η μεγάλη επιστροφή στη Θήρα έγινε το 2010-2011, όπου επαγγελματικοί λόγοι τον έφεραν πίσω, έπαιξε για λίγο στον Καρτεράδο, μέχρι που το 2011-2012 μετακόμισε στον Πανθηραϊκό, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του για ανανέωση της συνεργασίας του με το σωματείο της Σαντορίνης, ο Μανόλης Κωλέτσης παραχώρησε συνέντευξη στο sportcyclades.gr, διαβάστε την:

Είσαι ένας ποδοσφαιριστής με εικόνες από μεγάλες κατηγορίες τα 2 τελευταία χρόνια επέστρεψες στη Σαντορίνη, όπου και συνεχίζεις να αγωνίζεσαι, τι έχεις διακρίνει στο ποδόσφαιρο εκεί και τι σε κάνει να συνεχίζεις να παίζεις ποδόσφαιρο; «Το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης είναι σε πολύ καλό επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά σίγουρα μπορεί να φτάσει και ψηλότερα με τις κατάλληλες κινήσεις και τη κατάλληλη οργάνωση.... εγώ συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο γιατί πλέον για μένα είναι τρόπος ζωής με αυτό μεγάλωσα και είναι κάτι που αγαπάω πολύ».

Θέλω ένα σχόλιο σου για την επέκταση της συνεργασίας σου με τον Πανθηραϊκό. «Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα αγωνιστώ στον Πανθηραϊκό, γιατί πραγματικά τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από πλευράς οργάνωσης και ποδοσφαιρικής παιδείας. Αυτό φυσικά οφείλετε στον προπονητή και στην πολύ καλά οργανωμένη διοίκηση της ομάδας. Για αυτό το λόγο θέλω να παίξω στον Πανθηραϊκό και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Μπορεί πιστεύεις ο Πανθηραϊκός να κάνει το παραπάνω βήμα φέτος; «Ο Πανθηραϊκός φέτος, όπως και κάθε χρόνο είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί, είμαι σίγουρος ότι, αυτό θα κάνει και φέτος… από εκεί και πέρα εμείς θα δουλέψουμε σκληρά, θα διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και ας έρθει ότι καλύτερο για την ομάδα μας. Στόχος μας φυσικά είναι η πρωτιά στον όμιλο μας και να πάμε στα μπαράζ, από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν προγνωστικά γιατί όπως ξέρεται αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Τι κατά τη γνώμη σου έφταιξε πέρυσι και ο Πανθηραϊκός στα μπαράζ δεν έδειξε το αναμενόμενο πρόσωπο; «Η ομάδα μας πέρυσι είχε πολλούς καινούριους παίκτες και από την αρχή της χρονιάς είχαμε πει ότι στόχος μας είναι να περάσουμε στην ομάδα μια άλλη νοοτροπία ποδοσφαίρου, σε σχέση πάντα με τα προηγούμενα χρόνια και στη συνέχεια πάμε για ότι καλύτερο βγει... ευτυχήσαμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο μας, αλλά δεν είχαμε την εμπειρία όπως φάνηκε για να πάρουμε κάτι καλύτερο στα παιχνίδια των μπαράζ, πιστεύω το γεγονός ότι είχαμε πολλούς νέους παίκτες που δεν είχαν παίξει ξανά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, γιατί άλλο τα παιχνίδια πρωταθλήματος και άλλο τα μπαράζ… πάντως σε γενικές γραμμές είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας τη περσινή σεζόν και το λέω αυτό γιατί ότι είχαμε θέσει ως στόχο το πετύχαμε και επιπλέον φτιάξουμε μια δεμένη και ανταγωνιστική ομάδα, που φέτος παραμένοντας οι ίδιοι σχεδόν παίκτες και με κάποιες προσθήκες θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο».

Κλείνοντας θέλω ένα μήνυμα από σένα προς τον κόσμο του Πανθηραϊκού «Προς τον κόσμο του Πανθηραϊκού θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση, γιατί τη χρόνια που πέρασε μας βοήθησαν παρά πολύ σε κρίσιμα παιχνίδια με την παρουσία τους και όλοι τους ήταν μέσα σε αθλητικά πλαίσια… ελπίζω και φέτος να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως πέρυσι και εμείς με την σειρά μας θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε με όμορφο ποδόσφαιρο, ευχαριστώ πολύ καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλες τις ομάδες».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares