Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 18:58

Λάβα: Τέλος πίττας, Αρβανίτης στο τιμόνι.

Τελικά δεν στάθηκε δυνατό να συνεχιστεί η συνεργασία του Δημήτρη Πίττα και της Λάβας Εμπορείου, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών κράτησε μόλις ένα χρόνο.

Φαίνεται ότι η φιλοσοφία των δύο πλευρών ήταν εντελώς διαφορετική, κάτι που εν΄ τέλει οδήγησε τον Δημήτρη Πίττα και την Λάβα σε «οριστικό διαζύγιο».

Αρβανίτης ο "Κάπτεν"

Αντικαταστάτης του Δημήτρη Πίττα στον Πάγκο των "Βυσσινί" θα είναι ο Φάνης Αρβανίτης, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μάριο Γαλανό, έχουν ήδη πιάσει εντατική δουλειά στον οργανωτικό τομέα, καθώς και σε αυτών των μεταγραφών.

Ο Φάνης Αρβανίτης είναι γνωστός από την θητεία του στην Λάβα την τετραετία 1990-1194, όταν τότε ο σύλλογος του Εμπορείου πρωταγωνιστούσε στα γήπεδα των Κυκλάδων. Μάλιστα ο ίδιος έχει δουλέψει με επιτυχία στα τμήματα υποδομών της Θύελλας Καμαρίου, του Καρτεράδου, του Πανθηραϊκού και του Πύργου.

Οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν το σωματείο ήδη έχουν ξεκινήσει, καθώς η Λάβα φαίνεται να ενδιαφέρεται για παίκτες από τον Πανθηραϊκό, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τα ονόματα των Πολυχρόνη, Δεμιρτζή και του Τερματοφύλακα Καραμολέγκου.

Στον τομέα του προγραμματισμού συγκαταλέγετε και η δημιουργία των ακαδημιών της Λάβας, όπου εκεί η Διοίκηση σε συνεργασία με γονείς, θα κάνουν εγγραφές που θα ξεκινήσουν το τελευταίο 10ήμερο αυτού του μήνα.

Ο κύριος Αρβανίτης σε δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr, τόνισε ότι, ανέλαβε τη Λάβα για να κάνει σωστό αθλητισμό και να έχει μια αξιοπρεπή παρουσιά στο πρωτάθλημα, ενώ δήλωσε ότι με σωστή και συστηματική δουλειά η Λάβα μπορεί σε 1-2 χρόνια να αξιώσει κάτι καλύτερο.

Δείτε ένα βίντεο που τραβήχτηκε το Νοέμβριο του 2012, όπου ο Δημήτρης Πίττας, ουσιαστικά προαναγγέλλει την αποχώρηση του.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares