Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 21:13

Κορυφαίος ο Παπασταθόπουλος στη Χάγη.

Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική ομάδα beach soccer στη φάση των ομίλων της B' κατηγορίας της EUROLEAGUE που διεξάγεται στη Χάγη, καθώς νίκησε με 5-4 στη παράταση τη Νορβηγία, ενώ στη κανονική διάρκεια το ματς έληξε ισόπαλο 4-4.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Στέφανου Σοϊλεμέ, πέτυχε ο Νίκος Μπερτσιάς με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, ενώ στους πρωταγωνιστές της Εθνικής ήταν και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος στη τελευταία φάση, έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ κοντινό των Νορβηγών.
Η Εθνική μας βρέθηκε να χάνει 1-0 από τους Νορβηγούς στη πρώτη περίοδο, αλλά στη δεύτερη έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 3-2 με γκολ των Νεκτάριου Μπερτσιά (αδελφός του Νίκου), Σταύρου Αμανατίδη και του αρχηγού Πάρη Κωνσταντακόπουλου. Στην τελευταία περίοδο, ο «δήμιος» της ελληνικής ομάδας Χένρικ Σάλβεσον που πέτυχε και τα 4 γκολ των Νορβηγών, γύρισε το ματς μόνος του και το ΄κανε 3-4 μέσα σε ένα λεπτό, αλλά 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Γιώργος Καρακάσης με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 4-4 κι έστειλε το ματς στη παράταση, λυτρώνοντας τους έλληνες διεθνείς.

Σούπερ ο Παπασταθόπουλος

Στους κορυφαίους για την Εθνική μας ήταν ο πρώην παίκτης της Άνω Μεράς και του ΑΟ Μυκόνου, Κώστας Παπασταθόπουλος, ο οποίος για ακόμα μια φορά έδειξε το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο που διαθέτει. Μάλιστα πλέον πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Παπασταθόπουλο να βρίσκετε κοντά σε συμφωνία με Κυκλαδίτικη ομάδα. Για την Εθνική μας επίσης αγωνίστηκαν οι: Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης, Χρήστος Σαλαπάτας και Σταύρος Αμανατίδης.
Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα έκανε σημαντικό το πρώτο βήμα και θα πρέπει να πάρει θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Βουλγαρία και Εσθονία για να είναι η ομάδα που θα πάρει την πρόκρισή στην τελική φάση, που θα γίνει τον Αύγουστο στην Ισπανία, όπου εκεί θα διεκδικήσει την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία.
Αύριο στις 11:00 η Εθνική παίζει με την Βουλγαρία και την Κυριακή στις 12:15 με την Εσθονία. Και τα δύο ματς θα μεταδοθούν από τον ΟΤΕ TV.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares