Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 07:38

Αγιασμός και η «1η» για τον ΑΟ Μυκόνου

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και κατόπιν η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου.

 

Το παρόν έδωσαν εκτός από τους παίχτες της ομάδας, οι φίλοι του ΑΟΜ που παρευρέθηκαν για να δούνε το ξεκίνημα της ομάδας τους, αλλά και όλοι οι παράγοντες που δε θα μπορούσαν να λείπουν αφού δόθηκε η αρχή για την προπονητική σεζόν που θα ακολουθήσει.

koukas-paiktes-7-2013

Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό μεταξύ παλιών και των νέων παικτών της Μυκόνου που θα βασιστεί στον όρο "οικογένεια" και φέτος.

Παρά τις αντιξοότητες λόγο της σεζόν και των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, θα προσπαθήσουν παίκτες και προπονητικό τιμ, να βγάλουν σωστά την προετοιμασία με σκοπό να παρουσιαστούν καθόλα έτυμοι στη νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής.

 

Ο κ. Παχατουρίδης και ο κ. Γούλας θα εγγυηθούν για άλλη μια χρονιά την προσπάθεια αυτή και είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν παρά τις νέες απαιτήσεις της κατηγορίας.

proponisi-aom-7-2013-1

O κ. Κουκάς σε δηλώσεις του στο sportcyclades.grευχήθηκε να επικρατήσει μια πολλή καλή σεζόν για την ομάδα του (όπως η περσινή που  απέφερε πολλές χαρές και επιτυχίες) αλλά και όσοι θα παραμείνουν κοντά σε αυτήν θα κάνουν το καλύτερο δυνατό.

 

Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην ομάδα του κ. Αλέξανδρου Κουκά να μας κάνει για ακόμα μια χρονιά περήφανους ως Κυκλαδίτες.

proponisi-aom-7-2013-2

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares