Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 21:16

Και με τη βούλα ο Παπασταθόπουλος

Στην απόκτηση του "Ποιοτικού" επιτελικού μέσου, Κώστα Παπασταθόπουλου προχώρησε ο Πανναξιακός, καθώς ο παίκτης βρέθηκε στη Νάξο, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τους "Ναξιώτες".

PAPASTATHOPOULOS FANELAΤο φλερτ που υπήρχε από πέρυσι μεταξύ των δύο πλευρών, κατέληξε τελικά σε γάμο, καθώς ο παίκτης αποτελούσε μεταγραφικό στόχο του Πανναξιακού, όταν αυτός αγωνιζόταν στην Άνω Μερά και στον ΑΟ Μυκόνου, όπου και αποτελούσε τον παίκτη κλειδί.

Ο Παπασταθόπουλος, αφού υπέγραψε αναχώρησε άμεσα με προορισμό την Ισπανία, όπου ως μέλος της Εθνικής ομάδας Beachsoccerθα διεκδικήσει την άνοδό στην Α΄ κατηγορία. Να σημειωθεί ότι ο Παπασταθόπουλος είναι ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας, όπου μετρά ήδη τέσσερα χρόνια παρουσίας. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έφερε την εθνική στην 1η θέση του ομίλου (οι αγώνες έγιναν στην Χάγη της Ολλανδίας).

Καριέρα

Για τον 34χρονο μεσοεπιθετικό, η ομάδα της Νάξου αποτελεί την 17η ομάδα στην καριέρα του, που ξεκίνησε το 1992 ενώ η κορυφαία του παρουσία ήταν το 2001 όταν μετακινήθηκε στην Προοδευτική της Α’ Εθνικής όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια (13 συμμετοχές). Στη διάρκεια της καριέρας του έξι φορές είχε διψήφιο αριθμό γκολ με καλύτερη τη σεζόν 2006-07 όπου αγωνιζόμενος με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε 15 γκολ. Και με τον ΑΟ Μυκόνου πάντως πριν από δύο χρόνια είχε 10 γκολ σε 21 παιχνίδια.

 

PAP CARIER

 
PAPAST PROO 

 

 

 

Όπλο μας ο κόσμος

Ο Κώστας Παπασταθόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανναξιακού, αφού ευχαρίστησε την διοίκηση, τόνισε ότι θαυμάζει τον κόσμο της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πανναξιακός μου έκανε την τιμή να συνεργαστούμε, καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό σωματείο, με πολύ κόσμο στο πλάι του. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε να καταλάβω ότι βρίσκομαι σε μία οικογένεια. Το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, απαιτεί να είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι, καθώς μόνο μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς της ομάδας μου είναι ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Το γεγονός ότι ήμουν δύο χρόνια στη Μύκονο σίγουρα θα με βοηθήσει σημαντικά ώστε να εγκλιματιστώ άμεσα στη ζωή της Νάξου. Στο παρελθόν ως αντίπαλος με τον Πανναξιακό έμεινα εντυπωσιασμένος από το πάθος των οπαδών μας. Ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, έδειξαν ότι αγαπούν την ομάδα τους και την υποστηρίζουν θερμά. Θέλω να το βιώσω αυτό και τη νέα χρονιά ως παίκτης και όχι ως αντίπαλος και ευελπιστώ ότι με τη στήριξη τους θα κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε κάθε αντίπαλη ομάδα. Κανείς δεν θα περάσει από εδώ».

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares