Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 19:54

Σάββας στα "ΜΠΛΕ" | Aνανέωσαν τέσσερις

Παίκτης του Πανναξιακού είναι πλέον ο Θανάσης Σάββας, ο οποίος πέρασε πριν λίγες ημέρες από τα γραφεία της ομάδας, όπου υπέγραψε στο συμβόλαιο συνεργασίας με τους "Ναξιώτες".

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Θανάσης Σάββας ήταν ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνήσει με τον Πανναξιακό (Σάββας, Τσαϊλάκης, Παπασταθόπουλος). Επίσημα όμως είναι ο πρώτος που παρουσιάζεται στο blogτου Πανναξιακού, όπου έγινε γνωστή και η ανανέωση των: Καρούση, Μπονιάκου, Θεοδοσιάδη και Ντούκα.

Επίσης ο Κώστας Παπασταθόπουλος, που επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί από τον Πανναξιακό, έχει υπογράψει και έχει παρουσιαστεί επίσημα από το σάιτ μας.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όλοι οι ντόπιοι (πλην του Κατσάνη) έχουν ήδη πει το "ναι".

Ο 25χρονος, ύψους 1,87 δεξιός οπισθοφύλακας την περσινή σεζόν άνηκε στο δυναμικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τη φανέλα της οποίας πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. Πέραν της ΑΣΑ όπου αγωνιζόταν τα τελευταία έξι χρόνια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανναξιακού έχει περάσει από τον Ταυρωπό Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.grη διοίκηση του Πανναξιακού έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς ακόμα αξιόλογους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν εφόσον υπογράψουν επίσημα στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Νάξου θα πρέπει να αποκτήσει επιπλέον περισσότερους από 10 ποδοσφαιριστές, ώστε να γεμίσει το ρόστερ της.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares