Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 01:27

Ελεύθερος ο Τερόλλης… μένει Κυκλάδες;

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του είναι ο Μιχάλης Τερόλλης, καθώς πριν λίγες ημέρες ο Πανναξιακός και ο παίκτης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

terolisΠλέον ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με πολλές παρουσίες στα πρωταθλήματα της Γ΄ και της Δ΄Εθνικής, ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, εξετάζοντας προτάσεις που ήδη έχει από ομάδες της Γ΄ Εθνικής αλλά και από το τοπικό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σωματεία που προσφέρουν στον παίκτη «γη και ύδωρ», προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr αναφέρουν ότι στις προτάσεις που εξετάζει ο Τερόλλης συγκαταλέγονται μερικές από ομάδες των Κυκλάδων, με την καλύτερη από αυτές να έρχεται από ομάδα του 3ου ομίλου.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει σε ποια πρόταση θα απαντήσει θετικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη του ομάδα, τον Πανναξιακό: «Στον Πανναξιακό πέρασα μια πολύ καλή χρονιά, που είχε τα κακά και τα καλά της. Εγώ παίρνω μαζί μου τα καλά και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μου έδειξε, καθώς και τον προπονητή Γιώργο Βλαστό που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε. Εύχομαι ο Πανναξιακός να πετύχει τους στόχους του και να έχει μια καλή πορεία στη Γ΄Εθνική».

Δείτε ένα από τα ομορφότερα γκολ που σημειώθηκαν πέρυσι στον 9ο όμιλο και είχε ως εκτελεστή τον Μιχάλη Τερόλλη.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares