Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 22:08

Μανουδάκης: Δεν θα είμαστε η εύκολη λεία

Ο Κυριάκος Μανουδάκης κατά την περσινή χρονιά ήταν αναμφισβήτητα ο κινητήριος μοχλός του Αίαντα Σύρου και θα συνεχίσει να είναι και τη νέα, καθώς πριν λίγες ημέρες ο "Βραχύσωμος" επιτελικός χαφ συμφώνησε να συνεχίσει φορώντας τη φανέλα της Συριανής ομάδας.

Αμέσως μετά τη νέα του συμφωνία ο "Βιρτουόζος" ποδοσφαιριστής, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, απαντά στις ερωτήσεις του sportcyclades.gr, υποστηρίζοντας ότι ο Αίαντας πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή χρονιά τη περσινή σεζόν, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ακόμα και για πιο "δυνατές ομάδες".

Η συνέντευξη περικλείει ερωτήσεις και απαντήσεις, σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες, καθώς και της προσωπικές απόψεις του ποδοσφαιριστή.

Κυριάκο καλησπέρα, ξεκινώντας θα ήθελα να σε συγχαρώ για την ανανέωση της συνεργασίας σου με την περσινή σου ομάδα... τι σε οδήγησε να πάρεις αυτή την απόφαση;

«Καλησπέρα σας, κατ’ αρχήν θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές του sportcyclades.gr, για την δουλειά που κάνετε και για την ενημέρωση που παρέχετε στον κόσμο. Η ομάδα μου είχε τον πρώτο λόγο, εφόσον αγωνιζόμουν σε αυτή πέρυσι, έπρεπε να συζητήσουμε κάποια πράγματα… έθεσα κάποιες προϋποθέσεις ώστε να ανανεώσω, αυτές έγιναν δεκτές χωρίς κανένα πρόβλημα και έτσι συνεχίζω»
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την δική σου απόδοση και πόσο από την συνολική της ομάδας σου κατά την περίοδο που πέρασε;

«Δεν θέλω να σταθώ σε μένα… είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών και ειδικά των προπονητών, γιατί ο καθρέφτης του αγώνα είναι η προπόνηση… δουλεύαμε με μεράκι και εγωισμό και στο τέλος δικαιωθήκαμε πιστεύω... ήμασταν η πρώτη ομάδα του νησιού και η μοναδική από την Σύρο που πήγε στα μπαράζ».

Στην διαδικασία των μπαράζ η ομάδα σου δεν είχε ανάλογη πορεία με αυτή του πρωταθλήματος, τι νομίζεις ότι έφταιξε;

«Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω μαζί σας, νομίζω ότι η ομάδα μου ήταν καλή και στα μπαράζ, αλλά βάση της προκήρυξης όποιος έχανε το πρώτο ματς, έχανε και το μεγάλο πλεονέκτημα… έτσι εμείς στον πρώτο αγώνα ατυχήσαμε χάνοντας από τον ΑΟ Μυκόνου και αυτό ήταν καταδικαστικό για εμάς, πάντως ως γενική εικόνα πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά».

Είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο διεξαγωγής του περσινού πρωταθλήματος (τρεις όμιλοι και μετά τα μπαράζ), τον θεωρείς δίκαιο;

«Πιστεύω ότι το εδώ στις Κυκλάδες το πρωτάθλημα έπρεπε να είναι χωρισμένο σε δύο ομίλους -βόρειος και νότιος- και μετά την λήξη της κανονικής περιόδου οι δύο πρώτοι να έπαιζαν σε μια ουδέτερη έδρα για την ανάδειξη του Πρωταθλητή».

Ποιες Κυκλαδίτικες ομάδες ξεχώρισες πέρυσι, νομίζεις ότι τελικά αυτές που πήγαν στα μπαράζ ήταν και οι καλύτερες στο πρωτάθλημα;

«Ναι, πιστεύω ότι οι ομάδες που πήγαν στα μπαράζ ήταν οι καλύτερες, αλλά μη ξεχνάμε ότι καλή ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και έμπειρους παίκτες ήταν και ο Α.Ο. Σύρου, ο οποίος πιστεύω ότι και αυτός θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο… όμως κατά την γνώμη μου αυτοκτόνησε σε μερικά παιχνίδια που θεωρητικά ήταν εύκολα».

Θέλω το σχόλιο σου για τον Πανναξιακό και τον ΑΟ Μυκόνου

«θεωρώ ότι ο ΑΟ Μυκόνου και ο Πανναξιακός είναι δίκαια σε αυτές τις κατηγορίες, γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί και τους εύχομαι να έχουν μια καλή πορεία και να κάνουν υπερήφανες MANOY PANYG ORTHIAόλες τις Κυκλάδες».

Βλέπουμε προβλήματα στον Αστέρα, σημαντική ενίσχυση στον Πάγο, , αλλά και τον ΑΟ Σύρου, ο οποίος έχει επενδύσει πολύ σε έμψυχο υλικό, νομίζεις ότι γενικότερα η ενίσχυση των ομάδων θα φέρει και ένα καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου;

« Ο Αστέρας δυστυχώς έχει κάποια προβλήματα, τα οποία ελπίζω να ξεπεραστούν και να τον δούμε στο πρωτάθλημα. Προβλέπω ότι ο Πάγος θα είναι φέτος ο δυνατότερος των τελευταίων χρόνων και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Τέλος ο ΑΟ Σύρου έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές και είναι πιστεύω το φαβορί για τον τίτλο, όμως μην ξεχνάμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο και μέσα στο γήπεδο είναι 11 εναντίον 11».

Νομίζεις ότι και η Σύρο μπορεί και πρέπει να έχει μια ομάδα στην Γ' Εθνική ή ακόμα παραπάνω;

«Η Σύρος πρέπει σίγουρα να είχε ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία και μακάρι να έχει τα επόμενα χρονιά, γιατί είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων και ο κόσμος παλιά είχε μεράκι για γήπεδο. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί όμως… εμείς οι συριανού αθλητές και κάποιοι που θα πλαισιώνουν τις ομάδες πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη πιο ψιλά, ώστε αυτό το νησί να γευτεί πάλι στιγμές Β’ εθνικής».

Βλέπουμε ότι στη Σύρο έχει πέσει αρκετό βάρος στον τομέα των ακαδημιών, κατά πόσο νομίζεις ότι γίνεται καλή δουλειά και πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει αυτό τις ομάδες μακροπρόθεσμα;

«Οι ακαδημίες σίγουρα είναι καλό που υπάρχουν, αλλά θεωρώ ότι για το νησί μας είναι πολλές… 2-3 ακαδημίες που θα έκαναν καλή δουλειά είναι αρκετές πιστεύω».

Ξεχωρίζεις κάποια ταλέντα γενικά στο Συριανό ποδόσφαιρο και ειδικά στην ομάδα σου;

«Θα σας απαντήσω για την ομάδα μου, που θεωρώ ότι έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες… αυτό φυσικά οφείλεται στην δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας και πιστεύω ότι, με την πάροδο του χρόνου παιδιά από τις ακαδημίες θα ανεβαίνουν στην αντρική μας ομάδα».

Είσαι ένας παίκτης με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ωστόσο τα τελευταία χρόνια σε βλέπουμε στο τοπικό, θα ήθελες κάποια στιγμή να παίξεις και πάλι πιο ψηλά;

«Να σας μαρτυρήσω κάτι… εμένα πλέον το ποδόσφαιρο είναι χόμπι και δεν το βλέπω καθόλου επαγγελματικά, Στην ζωή υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για μένα.... όνειρο μου ήταν να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία από την Δ΄ εθνική. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν η Γ΄ έγινε Δ΄, με την διαφορά ότι εκεί πλέον συμμετέχουν κάποιες ομάδες μεγαθήρια, όπως είναι η ΑΕΚ».

Προσωπικά όνειρα και φιλοδοξίες;

«Όνειρα στη ζωή όπως όλοι μας έχω και εγώ… από εκεί και πέρα αν έλεγε κάποιος τι ποδοσφαιρικό όνειρο έχει ο Μανουδάκης, αυτό είναι να παίξω σε μια Συριανή ομάδα, που θα έχει ανέβει σε μεγαλύτερη κατηγορία, αυτό από μόνο του θα με ευχαριστήσει γιατί θα το κάνω για το νησί που ζω».

Ένα μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας σου;

«Στους φιλάθλους της ομάδας μας θέλω να πω, ότι θέλουμε να στηρίξουν την προσπάθεια μας και εμείς οι ποδοσφαιριστές υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ποτέ δεν θα παραδώσουμε τα όπλα… για να μας κερδίσει μια καλύτερη ομάδα θα περάσει δύσκολες στιγμές».

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου και σου ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

«Και εγώ σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε ώστε να πω τις απόψεις μου».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares