Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 07:37

Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Χωριστά ο Πανναξιακός με τη Μύκονο

Οι καινοτομίες τη νέα σεζόν με αφορμή τη νέα Γ’ Εθνική θα είναι πολλές, καθώς η ΕΠΟ θα διοργανώσει Κύπελλο Ερασιτεχνών Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με το onsports.gr, σε αυτή τη νέα διοργάνωση θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίες δεν θα πάρουν μέρος στα τοπικά Κύπελλα των Ενώσεων. Οι διοργανώσεις των Κυπέλλων των ΕΠΣ θα διεξαχθούν κανονικά, χωρίς τη συμμετοχή ομάδων Γ’ Εθνικής, ενώ στη συνέχεια θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΟ. Στο τέλος της σεζόν, θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι Super Cup, ανάμεσα στον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών και στον Κυπελλούχο της Γ’ Εθνικής.

Με αυτόν τον τρόπο η ΕΠΟ φιλοδοξεί ότι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ θα προσπαθήσει να προσελκύσει χορηγούς και τηλεοπτική κάλυψη για τους αγώνες, που θα φέρουν έσοδα στα ταμεία της κατηγορίας.

Στο… μπλέντερ της κληρωτίδας θα βάλει η ΕΠΟ τους δύο ομίλους της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες της Αττικής, της Κρήτης και των Κυκλάδων.

Όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της Ομοσπονδίας την Παρασκευή, τα κρητικά σωματεία θα μοιραστούν τέσσερα και τέσσερα στους δύο ομίλους, καθορισμός που θα γίνει μέσω κλήρωσης, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τις δύο ομάδες των Κυκλάδων. Οι ομάδες των τεσσάρων Ενώσεων της Αττικής (Αθήνα, Πειραιάς, Δυτική Αττική, Ανατολική Αττική) θα μοιραστούν κι αυτές με κλήρωση στους δύο ομίλους. Κι αυτό επειδή στόχος της Επιτροπής Γ' Εθνικής είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη νέα κατηγορία.

Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής θα γίνει, μόλις τα σωματεία εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ. Όταν η Επιτροπή Γ’ Εθνικής έχει σαφή εικόνα για το ποιες ομάδες έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους, τότε θα προχωρήσουν στον διαχωρισμό των ομίλων, αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος. Και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτό δεν αναμένεται να γίνει άμεσα, δηλαδή, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς δύσκολα τα σωματεία θα δείξουν τέτοια συνέπεια.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares