Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 01:21

Πάτησαν γήπεδο [photos-vid]…

Χαλαρό ξεκίνημα σήμερα για τον Πανναξιακό στο ΔΑΚ Νάξου, όπου ο Γιώργος Βλαστός συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους παίκτες του για φέτος και αφού μίλησαν, έγινε το πρώτο ξεμούδιασμα.

Παρόντες στην 1η της ομάδας ήταν 19 ποδοσφαιριστές: Κατσάνης Γιώργος, Γιώργος Καρούσης, Μπανακάκης Νικηφόρος, Χαμηλοθώρης Αντώνης, Καρελέμογλου Κωστας, Πολυκρέτης Κυριάκος, Αλέξης Θεοδοσιάδης, Λέανδρος Μπονιάκος, Ρένος Ντούκα και Λουκάς Ζάνος, που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, ενώ και τα νέα αποκτήματα Μιχάλης Ευριπιώτης και Ντενίς Σάντα που ήρθαν από Φιλώτι και Αναγέννηση αντίστοιχα.

Από τα μεταγραφικά αποκτήματα εκτός Νάξου, παρόντες ήταν οι: Βάσος Κώστας, Σάββας Θανάσης, Τσαρτσαράς Χρήστος , Ανδρεόπουλος Γιώργος ,Τσαϊλάκης Γιώργος, ενώ απόντας ήταν ο Κώστας Παπασταθόπουλος, ο οποίος ως γνωστών βρίσκεται στην Ισπανία για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα Beach Soccer.

Επίσης στην πρώτη υπήρχαν και δύο ποδοσφαιριστές που θα δοκιμαστούν από τον Γιώργο Βλαστό. Ο λόγος για τον Μπεκίμ Τσάπι του Αστέρα Τραγαίας και τον Νικολάου από την Σαλαμίνα.

Αμέσως μετά την προπόνηση ακολούθησε συνέντευξη τύπου, όπου ο Πρόεδρος της ομάδας μίλησε κυρίως για τους χορηγούς, καθώς και για τους παίκτες που έχει στις τάξεις της η ομάδα, μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού μετά το τέλος της παρουσίασης απάντησε σε ερωτήσεις των Μ.Μ.Ε. Βίντεο από την συνέντευξη θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε επόμενες αναρτήσεις μας.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares