Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 00:08

Κάτοικος Νάξου ο Παριανός

παίκτης του Πανναξιακού για ακόμη ένα χρόνο θα συνεχίσει να είναι ο Χρήστος Αριανούτσος, καθώς ο 21χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, βρέθηκε σήμερα στη Νάξο, όπου συμφώνησε σε όλα με τον Πανναξιακό.

Μάλιστα ο Παριανός άσος μετά την επίτευξη της συμφωνίας συμμετείχε στην προπόνηση του Πανναξιακού, κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Βλαστού, ο οποίος παρουσιάζεται ικανοποιημένος, καθώς μέρα με τη μέρα βλέπει το «παζλ» της ομάδας του να συμπληρώνεται.

PAPADAKISΔοκιμάζει και Παπαδάκη

Μετά τους Τσάπι και Νικολάου, άλλος ένα παίκτης συμπληρώθηκε σε αυτούς που δοκιμάζονται για τον Πανναξιακό. Ο λόγος για τον αμυντικό μέσο Τάκη Παπαδάκη, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική με τους Ιάσων, Πεύκη και ΠΑΟ Ρουφ.

Βλέπει Παϊκόπουλο

Συγχρόνως, οι άνθρωποι του Πανναξιακού θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, με την περίπτωση του 27χρονου Αποστόλη Παϊκόπουλου να είναι η επικρατέστερη αυτή τη στιγμή. Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Νάξο, όπου και θα συζητήσει με τον Πανναξιακό.

Ο Παϊκόπουλος έχει μεγάλη πείρα, καθώς έχει περάσει από Λάρισα, Μανδραΐκό, Νέα Αρτάκη, Αιγάλεω, Εθνικό Σοχού, ΑΕΚ Ερμιονίδας, Πόρο, Αίαντα Σαλαμίνας και ΑΕ Κω, ενώ φέτος άνηκε στο δυναμικό του Οδυσσέα Νυρίου.

ARIANOUTSOS SIMA

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares