Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 07:59

Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ στην αφετηρία μιας νεας προσπάθειας.

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο νομό μας γνωρίζουν τα προβλήματα, τόσο στο οργανωτικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στο ήδη προβληματικό τοπίο λόγω συγκοινωνιών και υπέρογκων εξόδων των ομάδων, ήλθαν και τα χρόνια της κρίσης και έχει καταστεί δύσκολη ακόμα και αυτή η ίδια επιβίωση τους.

Πολύ συχνά διαβάζουμε τελευταία, για τις αγωνιώδεις προσπάθειες των τοπικών ομάδων σε όλα σχεδόν τα νησιά, να βρουν τρόπο για να συμμετέχουν στις διοργανώσεις της Ένωσης, είτε στο ανδρικό είτε στις υποδομές.

alt

Στον ΑΟ ΠΑΡΟΥ μετά από την δύσκολη περσινή χρονιά, η διοίκηση έχει αναθέσει στους εφόρους του ποδοσφαιρικού τμήματος Δ. Σκιαδά και Κ. Καλόγερο να προχωρήσουν με ένα πλάνο, που έχει βασικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών και την σταδιακή ένταξη στην πρώτη ομάδα των παιδιών από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Για αυτό το δύσκολο εγχείρημα, αλλά και τον σημαντικό ρόλο, που οι ίδιοι αναλαμβάνουν, μιλήσαμε με 3 από τις παλιοσειρές της ομάδας.

Ο Στελιος Αρκουλης, ο Θανάσης Δαφερέρας και ο Βαγγέλης Πετροπουλος, μίλησαν μαζί μας και μάλιστα με τη γλώσσα της καρδιάς, για αυτό που αγαπούν.

Για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα και πιο είναι αυτή τη στιγμή το στίγμα της ομάδας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ

«Έχουμε ήδη κάνει την πρώτη μας γνωριμία με τον κ.Τριανταφυλλακο, στην οποία έδωσαν το παρόν περίπου 28 ποδοσφαιριστές. Η σύνθεση του ρόστερ είναι ιδιαίτερη γιατί απαρτίζεται από μερικούς έμπειρους παίκτες, περίπου 8, κάποια παιδιά που για διάφορους λόγους είχαν σταματήσει και κυρίως από πολύ νεαρά παιδιά.

Η διοίκηση προσπαθεί για κάτι δύσκολο, που στο παρελθόν έχει ξαναδοκιμαστεί χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Πιστεύω όμως ότι αυτή τη φορά υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί οι διοικούντες δείχνουν ενδιαφέρον και ζεστασιά για τα θέματα της ομάδας και δεύτερον γιατί από τις συζητήσεις που κάναμε με τον νέο προπονητή, πειστήκαμε ότι ο άνθρωπος αυτός έχει και τον τρόπο και τη θέληση να προσφέρει έργο»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι κάθε χρόνο ψάχνουμε ένα έρισμα για να συνεχίσουμε να παίζουμε.

Προσωπικά σας αποκαλύπτω ότι σκεπτόμουν να σταματήσω φέτος, αλλά η νέα αυτή προσπάθεια στον ΑΟ ΠΑΡΟΥ, μου έδωσε τη σπίθα για να συνεχίσω και να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας.

Πράγματι συμφωνώ και εγώ ότι η φετινή χρονιά είναι ένα στοίχημα για τον προπονητή, την ομάδα για όλους μας.

Το πρώτο που εύχομαι είναι να είμαστε όλοι παρόντες στην προετοιμασία και να την βγάλουμε με όσο γίνεται λιγότερα προβλήματα.

Από τη μεριά μας θα βοηθήσουμε για να τραβήξουμε και τα νέα παιδιά στο δρόμο της σοβαρότητας και της δουλειάς μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι η παρουσία του νέου προπονητή, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουν πολλά στην ομάδα, κυρίως σε θέματα νοοτροπίας»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΚΟΥΛΗΣ

«Χαίρομαι για δύο πράγματα.

Η διοίκηση δείχνει πρόθυμη να τρέξει τα θέματα της ομάδας.

Αρκεί να σας πω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε το υλικό για τη νέα σεζόν είναι ήδη στα γραφεία του συλλόγου, μαζί και ο εξοπλισμός προπόνησης που ζήτησε ο προπονητής.

Επίσης χαίρομαι που η διοίκηση δεν μπαίνει σε λογικές χρηματικών η άλλων ανταλλαγμάτων για να προσελκύσει ποδοσφαιριστές.

Είναι ξεκάθαρο ότι ζητούμενο για φέτος είναι να δημιουργηθεί ένα κλίμα αγάπης στην ομάδα.

Χωρίς εγωισμούς, όλοι πρέπει να καταλάβουμε, ότι είμαστε εδώ για την ομάδα και όχι για τους εαυτούς μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μιλήσαμε διεξοδικά με τον κ. Τριανταφυλλακο.

Το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Έχοντας υψηλά στάνταρ στη δουλειά του, θα χρειαστεί να τα εφαρμόσει σε παιδιά, που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία, θα είναι πολύ κρίσιμο το στάδιο της προετοιμασίας, μεγάλες οι απαιτήσεις, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλοι θα στηρίξουμε την προσπάθεια.»

Για το τι περιμένουν  από τη νέα χρονιά

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ

«Το πρώτο που περιμένουμε είναι να δώσουμε όλοι το παρόν στην προετοιμασία, να είμαστε υγιείς και να κτίσουμε μία καθαρή και ειλικρινή σχέση, όλοι μέσα στην ομάδα.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες, μπορεί να μείνουμε για πολύ χρόνο χωρίς αγώνες, το πρωτάθλημα των 7 ομάδων ανά όμιλο δεν μας ικανοποιεί.

Όμως όσο δεν αλλάζουν τα πράγματα πρέπει να προσπαθούμε να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και να διατηρούμε ζωντανό το ενδιαφέρον.

Κάποια στιγμή θέλουμε να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Για τους παίκτες θέλω να ευχηθώ όλοι όσοι ξεκινήσουμε, τόσοι να τελειώσουμε και να μείνουμε ενωμένοι»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Για το θέμα της προετοιμασίας συμφωνώ ότι είναι πολύ σημαντικό.

Θα δούμε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα πόσοι θα είμαστε, αλλά εμείς οι παλιοί παίκτες προσπαθούμε και παίρνουμε πρωτοβουλίες, για να έχει ο προπονητής επιλογές από όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό παιδιών, που θα μπορούν να βοηθήσουν.

Θέλω όμως με την ευκαιρία αυτή να κάνω μία πρόταση στην διοργανώτρια αρχή μέσω του Sport Cyclades.

Καταλαβαίνω ότι για την οργάνωση και διεξαγωγή του πρωταθλήματος, πρώτο κριτήριο είναι το οικονομικό και οι συγκοινωνίες.

Πιστεύω ότι αν στα μπαράζ συμμετείχαν παραπάνω ομάδες, οι δύο από κάθε όμιλο, θα ανέβαινε η ανταγωνιστικότητα και το ενδιαφέρον και νομίζω ότι είναι κάτι που πρακτικά μπορεί να δοκιμαστεί.

Με το ισχύον σύστημα πολλές ομάδες μένουν πολύ νωρίς αδιάφορες»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΚΟΥΛΗΣ

«Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο ποδόσφαιρο, είμαι απόλυτος ότι το πρώτο ζητούμενο είναι το κίνητρο.

Εξαρτάται από τη διοίκηση και τον προπονητή να περάσουν το κατάλληλο κλίμα στην ομάδα.

Εμείς πρέπει να μείνουμε δεμένοι, να στεναχωριόμαστε στις ήττες, να καλύπτουμε το λάθος του συμπαίκτη μας και να βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα και πάνω από τον εγωισμό μας.

Μεγάλος στόχος κατά την γνώμη μου, είναι η πρόοδος των νέων παιδιών, ούτως ώστε να μπαίνουν και να βοηθούν την ομάδα.

Σίγουρα θα έχουμε προβλήματα, οι ρυθμοί που θα κληθούμε να προσπαθήσουμε θα είναι δύσκολοι.

Θα δούμε πόσοι θα ανταπεξέλθουν.

Έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση και είμαι αισιόδοξος αν και είναι νωρίς, ότι στο τέλος θα έχουμε δείξει αυτά τα στοιχεία που θέλει ο κόσμος για να σταθεί ζεστός δίπλα μας»

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares