Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 11:34

Χρειάζονται δουλειά

Το πρώτο τους φιλικό έδωσαν χθες Πανναξιακός και Μύκονος, στο δημοτικό στάδιο Νάξου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 2-1.

Οι ομάδες παρουσίασαν καλά στοιχεία, ωστόσο έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά. Για τους νικητές σκόραρε δύο φορές ο Καρακάσογλου (7’ & 52'), ενώ για τους Ναξιώτες το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Αριανούτσος (61'). Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους του ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Τσαϊλάκης, Ανδρεόπουλος, Καλογέρης, Σάββας, Μποδώνιας, Αριανούτσος, Μπονιάκος, Καρούσης, Παπασταθόπουλος, Βάσος, Ντούκα. Στην επανάληψη έπαιξαν ακόμη οι Καρελέμογλου, Χαμηλοθώρης, Πολυκρέτης, Μπανακάκης, Παπαδάκης, Κατσάνης, Ευριπιώτης, Σάντα, Γιουργούσης (Υπο Δοκιμήν), Θεοδοσιάδης.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Μητράκας, Καλαϊτζίδης, Καρπαθάκης, Μπαλλής, Καμπάνης, Ξένος, Βαλαμούτης, Καρράς, Φιορεντίνος, Καρακάσογλου. Στο β' μέρος έπαιξαν Δάμαι, Τσέκος, Νάζος, Καρατζάς, Λυμπερόπουλος, Πανέτας, Άντερσον.

Από τους Γηπεδούχους άρεσαν οι: Βάσος, Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος και Ανρεόπουλος, ενώ από τον ΑΟ Μυκόνου οι: Καρακάσογλου, Μήτρακας, Καρπαθάκης, Καλαϊτζίδης και Φιορεντίνος, ενώ αυτό που άρεσε σε όλους ήταν η συμμετοχή των μικρών, Δάμαϊ και Νάζου που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας και μέσα από σκληρή δουλειά βρίσκονται πλέον στον ΑΟ Μυκόνου της Γ΄ Εθνικής..

''Κλείνει'' Λυμπερόπουλο

Στο μεταξύ, κάτοικος Μυκόνου θα είναι τη νέα χρονιά ο Χρήστος Λυμπερόπουλος καθώς ο 29χρονος επιθετικός που αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό αναμένεται να υπογράψει σήμερα συμφωνητικό συνεργασίας με τους νησιώτες. Πρόκειται για έμπειρο κυνηγό ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Δ' Εθνική με τα χρώματα του Αθηναϊκού. Παράλληλα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γέρακα (σωματείο που συμμετέχει στην Α' ΕΠΣΑΝΑ) ενώ την περσινή σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Πέλοπας Κιάτου να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Γ' Εθνική.

Φιλική την Κυριακή στην Ραφήνα

Σε άλλα θέματα που σχετίζονται με τον σύλλογο, την Κυριακή οι ''κυανόλευκοι'' θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα καθώς έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση στην Ραφήνα με την τοπική Θύελλα η οποία θα ξεκινήσει στις 18.30. Απών από τον αγώνα θα είναι ο τραυματίας Βλαχόπουλος.

Κοιτάει Γιουργούση

Στις προπονήσεις του Πανναξιακού μετέχει το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος τερματοφύλακας, Δημήτρης Γιουργούσης. Πρόκειται για έμπειρο πορτιέρο ο οποίος έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως ο Πόρος, SkodaΞάνθη, η Προοδευτική, ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, η Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά και η Καβάλα. Εντός των ημερών ο Γιώργος Βλαστός θα αποφασίσει εάν ο Γεωργούσης ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Βίντεο και δηλώσεις από ον αγώνα σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares