Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 12:18

Αλλαγές στις εως τώρα συμμετοχές στο πρωτάθλημα

Μια «νέα» ομάδα, μια οριστική αποβολή, μια να αμφιταλαντεύεται και μια αλλαγή έδρας, έχουμε εως τώρα στις συμμετοχές των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Αστέρας Σύρο, δεν μπόρεσε τελικά να βρει λύση στο θέμα των χρεών του και θα είναι εκτός του φετινού πρωταθλήματος, αφήνοντας τον 1ο όμιλο με μόλις 7 ομάδες.

Ο Αθλητικό Όμιλος Ίου δεν έχει δηλώσει ακόμα συμμετοχή (το άρθρο έχει γραφτεί στις 11.00) και σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι άνθρωποι της Ίου, παρότι θέλουν να «κατεβάσουν» την ομάδα, αμφιταλαντεύονται στην απόφασή τους για τα γνωστά σε όλους διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που έχουν οι Νιώτες.

 

Ο 3ος όμιλος θα έχει από φέτος και τον ΠΑΣ Νάξου. η ομάδα του κ. Πέτρου Μαράκη, πήρε τελικά τις εγγυήσεις που ήθελε και θα συμμετέχει κανονικά για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

Στον 2ο όμιλο, ο Νηρέας άλλαξε την έδρα του. Οι Ναουσαίου δεν θα χρησιμοποιούν πια το γήπεδο των Μαρμάρων που είχαν τα τελευταία χρόνια, αλλά το Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς.

Μια ακόμα αλλαγή στο φετινό πρωτάθλημα της ένωσης θα είναι η Αθλητική Ένωση του Μαρπησσαϊκού Αστέρα. Στην προκειμένη περίπτωση οι δύο σύλλογοι που... «ενώθηκαν σε σάρκα μια» θα χρησιμοποιήσουν το καταστατικό των μαρμαριανών.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares