Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 13:05

Προβληματισμός στη Μύκονο | Ικανοποίηση στην Θύελλα

Διάχυτος ήταν ο προβληματισμός του τεχνικού επιτελείου του Α.Ο. Μυκόνου μετά την λήξη του φιλικού αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας. Ο λόγος φυσικά ήταν οι τραυματισμοί των: Άντερσον, Καλαιτζίδη, Καρακάσογλου και Καμπάνη, οι οποίοι προστέθηκαν στην λίστα των τραυματιών μαζί με τον Βλαχόπουλο.

DIMAKIDIS SIMA SMALLΠάντως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας κάνει ότι είναι δυνατών, ώστε στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν οι παίκτες να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μετά το φιλικό ο Γενικός Αργηγός του Α.Ο. Μυκόνου Κώστας Δημοκίδης, μίλησε στο στο sportcyclades.gr: "Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, το οποίο κρατάμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά στοιχεία που βγήκανε. Στα αρνητικά είναι κάποιοι τραυματισμοί που μας ήρθαν. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Ευχαριστούμε την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε."

Δηλώσεις όμως έκανε και ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας Ραφήνας, Σάκης Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε: "Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα κυριότερα στο 2ο ημίχρονο και φάνηκε να είναι αρκετά ανταγωνιστική. Αν και βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Το ματς ήταν μοιρασμένο θα λέγαμε αν και η Μύκονος μπήκε πιο δυνατά. Αργότερα φάνηκε η κούραση, πράγμα που εκμεταλλευτήκαμε σωστά. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι στο 2ο μέρος η ομάδα μας είχε τη βοήθεια από τον μεγάλο Γάλλο παίχτη Robert Pires"

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares