Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 01:16

Πανναξιακός: Έκλεισε με πέντε το ρόστερ.

Στο τελικό στάδιο πλέον μπήκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον Πανναξιακό, όπου υπέγραψαν τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές, ενώ ολοκληρώνεται το αργότερο αύριο η επιστροφή του Αποστόλη Παπαδόπουλου, που πιθανότατα θα είναι ο παίκτης που θα «σφραγίσει» τις 20! Μεταγραφές του Πανναξιακού.

Πιο αναλυτικά μετά τον Νίκο Βούλγαρη που υπέγραψε συμβόλαιο, ακολούθησαν οι Δημήτρης Γιουργούσης και Γιάννης Μποδώνιας, ενώ έχει κλείσει και ο Σπύρος Μεσημέρης.

Ο 25χρονος Γιουργούσης θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Θεοδοσιάδη και Τσαϊλάκη, έχοντας στο βιογραφικό του συμμετοχές με ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Νέστο Χρυσούπολης, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Πόρου και Ευοϊκό Αγίου Νικολάου.

Ο Γιάννης Μποδώνιας αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έρχεται από την ΑΣΙΛ Λύσης (Γ' Κατηγορία στην Κύπρο), ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλο, Αχαρναϊκό και ΑΟ Περιστερίου.

Ο 21χρονος Μεσημέρης έμεινε ελεύθερος από την Κασσιώπη, ομάδα της Κέρκυρας που φέτος ανέβηκε στην Football League.

Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ο Αποστόλης Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη Νάξο με τον Πανναξιακό πριν από δύο χρόνια και αναμένεται να βοηθήσει πολύ ανασταλτικά.

MPODONIAS FANELAGIOYRGOUSIS FANELA

MESIMERIS PROPONHSHPAPADOPOULOS TOLIS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares