Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 12:35

Οι καλύτεροι στους καλύτερους

Το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γυμναστήριο των Κυκλάδων επέλεξε να εμπιστευθεί για την εκγύμναση των τμημάτων του ο ΑΟ Σύρου.

SYROS METALLAXI LOGOΣήμερα νωρίς το πρωί οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου "Μετάλλαξη " Στρατής και Μόδεστος Ευστρατίου, έδωσαν τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Γιώργο Φώσκολο, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας ποιοτικής συνεργασίας.

Φυσικά ο Μάκης Πούλος δεν άφησε ούτε λεπτό να πάει χαμένο, καθώς ακολούθησε η εφαρμογή του προγράμματος ενδυνάμωσης της ομάδας. Οι στιγμές χαλάρωσης δεν θα μπορούσαν να λείψουν μετά το δύσκολο πρόγραμμα, με τους παίκτες, μετά το τέλος της προπόνησης να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα μεγάλων διαστάσεων που διαθέτει το poolbarτης επιχείρησης.

Να σημειωθεί ότι, το γυμναστήριο "Μετάλλαξη" είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι Κυκλάδες στο είδος του, ενώ στους ολυμπιακούς αγώνες προτιμήθηκε από πολλούς αθλητές και Εθνικές ομάδες, που προετοιμάστηκαν στη Σύρο λόγω της ύπαρξης του. Επίσης η ομάδα Βόλεϊ του Φοίνικα για αρκετά χρόνια γυμνάζεται εκεί, ενώ ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, στις καλοκαιρινές διακοπές κρατά την φόρμα του στο "Μετάλλαξη".

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο ιδιοκτήτης του "Μετάλλαξη" Στρατής Ευστρατίου δήλωσε στο sportcyclades.gr: « Θεωρούμε υποχρέωση μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους όπως είναι ο ΑΟ Σύρου. Το προσωπικό του γυμναστηρίου θα κάνει ότι είναι δυνατών για να διευκολυνθεί το πρόγραμμα της ομάδας και να γίνει σωστή δουλειά αξιοποιώντας πλήρες το φάσμα του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε».

Ο Γιώργος Φόσκωλος από την πλευρά του χαρακτήρισε τη συμφωνίας ως τη σωστή επιλογή: « Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οι παίκτες χάρηκαν την προπόνηση, που μέσα σε έναν τόσο άνετο και οργανωμένο χώρο γίνεται πιο ευχάριστη. Κάναμε την σωστή επιλογή και νομίζω ότι τέτοιου είδους κινήσεις αρμόζουν στην ομάδα και τους παίκτες της».

AOS PISINAMETALLAXI 1METALLAXI 2METALLAXI 3METALLAXI 4METALLAXI 5

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares