Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 14:31

Πρωτάθλημα παρκούρ στη Σαντορίνη

Για τους αθλητές που έχουν συμμετάσχει στα δύο προηγούμενα παγκόσμια πρωταθλήματα παρκούρ, η Σαντορίνη αποτέλεσε το ιδανικό φυσικό σκηνικό για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να κονταροχτυπηθούν με τη βαρύτητα.

Το παρκούρ είναι ένα άθλημα, εμπνευσμένο από τις ασκήσεις των καταδρομέων για υπερπήδηση αστικών εμποδίων, αλλά μερικοί ανήσυχοι πιτσιρικάδες πρόσθεσαν ακροβατικά και χορευτικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

 Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, η εταιρεία Red Bull που είναι κεντρικός χορηγός , ανακοίνωσε ότι στις 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο νησί ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σε αυτό θα συμμετάσχει η αφρόκρεμα του αθλήματος, δηλαδή : το «top 8» (οι οκτώ καλύτεροι αθλητές της προηγούμενης διοργάνωσης) που θα πλαισιωθούν από έξι ακόμα, οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω των βίντεο με τις επιδόσεις τους υποβλήθηκαν στην Red Bull μέχρι τις 31 Ιουλίου. Ειδικό δικαίωμα συμμετοχής (wildcard) όμως θα έχουν ακόμα τρεις αθλητές που θα διαγωνιστούν στα προκριματικά (On Site Qualifier) της 11ης Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη , ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχει και ένας έλληνας που πρόκειται να επιλεγεί στα ίδια προκριματικά.

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

 

ART-OF-MOTION-2013-ARTWORK-Inline-Post

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στη «σκεπή» των Κυκλάδων Κυρίαρχος ο Αλυφαντής »

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares