Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 21:53

Με ΑΕΚ και παλιούς γνωστούς

Ο Πανναξιακός κληρώθηκε στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχοντας ως βασικό αντίπαλο την ΑΕΚ – Πρώην παίκτες της ομάδας σε Τριγλία (Τόσκας), ΠΑΟ Κρουσώνας (Δερμιτζάκης, Τζορμπατζάκης), Αιγάλεω (Στάμος, Πολυκρέτης) - Με Ερμή Ζωνιανών εκτός έδρας, πρεμιέρα στις 22/09, φινάλε στις 25/05 με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – Με Αστέρα Βάρης εντός για το κύπελλο στις 15/09 Ο Πανναξιακός κληρώθηκε στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχοντας ως βασικό αντίπαλο την ΑΕΚ – Πρώην παίκτες της ομάδας σε Τριγλία (Τόσκας), ΠΑΟ Κρουσώνας (Δερμιτζάκης, Τζορμπατζάκης), Αιγάλεω (Στάμος, Πολυκρέτης) - Με Ερμή Ζωνιανών εκτός έδρας, πρεμιέρα στις 22/09, φινάλε στις 25/05 με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – Με Αστέρα Βάρης εντός για το κύπελλο στις 15/09

Η θεά Τύχη έκανε το χατίρι του Πανναξιακού. Καταρχήν τον έβαλε σε έναν όμιλο όπου αν και συμμετέχουν 15 ομάδες θα πέσουν οι επτά και όχι οι οκτώ όπως συμβαίνει στον 5ο όμιλο όπου συμμετέχει η Μύκονος. Κάτι που προέκυψε από την κλήρωση.

Στη συνέχεια έφερε στο δρόμο της ομάδας του Γιώργου Βλαστού την ΑΕΚ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με βάση την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε θα αντιμετωπίσει την άλλοτε πρωταθλήτρια Ελλάδας την τελευταία αγωνιστή του πρωταθλήματος (25/05) στο ΟΑΚΑ με ότι κι εάν σημαίνει αυτό.

Σίγουρα πάντως θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο του πρώτου αγώνα (στη Νάξο) όσο και του τελευταίου με τους πλέον αισιόδοξους μέσω διαδικτύου να απαντούν «μία χαρά μας έκατσε. Θα χαλάσουμε την φιέστα της ΑΕΚ και θα ανεβούμε εμείς κατηγορία»… Επίσης, από τις ομάδες της Αθήνας πήρε τις περιφερειακές, ήτοι Θύελλα και Τριγλία Ραφήνας, πήρε Περαμαϊκό, πήρε Περιστέρι και Μανδραϊκό, ομάδες που δεν έχουν το δικό βάρος των υπολοίπων. Όμως, είχε και τις ατυχίες. Όπως δεν μπόρεσε να αποφύγει Αιγάλεω και Κηφισιά που θεωρούνται από τις πιο δύσκολες ομάδες της Αθήνας ενώ θα δούμε στη Νάξο και παλιούς καλούς γνωστούς. Όπως τους Στάμο, Πολυκρέτη με τη φανέλα του Αιγάλεω, τον Νταϊφώτη με τον Περαμαϊκό, τους Δερμιτζάκη, Τζορμπατζάκη με τον ΠΑΟ Κρουσώνας και τον Τόσκα με την Τριγλία Ραφήνας.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares