Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 16:06

Βλαστός: Δεν φοβόμαστε… σεβόμαστε

Η διοίκηση της ομάδας του Πανναξιακού είναι δεδομένο ότι τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση όσον αφορά την διαφημιστική εκμετάλλευση καθώς θα μπορέσει να επενδύσει στην παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στον 6ο όμιλο.

Επίσης, ο Γιώργος Βλαστός μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση όχι γιατί έπεσε μέσα όταν έλεγε προ μηνός ότι θέλει την ΑΕΚ (άλλωστε είχε 50-50 πιθανότητες να το πετύχει) αλλά γιατί πλέον θα έχουν οι παίκτες του ένα ακόμη κίνητρο ώστε να παίξουν καλύτερα. Αυτό άλλωστε δήλωσε τονίζοντας «τους σεβόμαστε όλους, δεν τους φοβόμαστε και θα παίξουμε με όλους. Θέλουμε την ΑΕΚ γιατί αναβαθμίζει την κατηγορία, ανεβάζει το πρεστίζ και όλοι θέλουν να γίνουν καλύτεροι. Όπως κι εάν έχει όλα εξαρτώνται από εμάς και κυρίως μέσα στο γήπεδο όπου εξαφανίζονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα»… Πρώτο παιχνίδι πάντως για τον Πανναξιακό, στα Ζωνιανά στον Μυλοπόταμο Κρήτης απέναντι στον Ερμή στις 22 Σεπτεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα… Ρεπό θα έχει την 8η αγωνιστική και θα ταξιδέψει στην Κρήτη εκτός από την πρεμιέρα (22/09) στις 27 Οκτωβρίου (στον Άγιο Νικόλαο) για την 5η αγωνιστική, στις 8 Δεκεμβρίου (με ΠΑΟ Κρούσωνας) για την 10η αγωνιστική και στις 9 Μαρτίου 2014 για την 20η αγωνιστική κόντρα στον Ηρόδοτο.

Φιλικό με Δόξα Βύρωνα

Ωστόσο ο κρητικός τεχνικός βλέπει κοντά και το μόνο που τον απασχολεί προς στιγμήν είναι το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Βύρωνα, όπου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο του Βύρωνα.

VIRONAS-PANNAXIAKOS LOGO

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares