Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 22:13

Βλησίδης: Άδικη η ανακατάταξη στα μπαράζ

Μία από της ιστορικότερες ομάδες των Κυκλάδων ο Αστέρας Τραγαίας θα δώσει φέτος για ακόμη μία φορά το παρών στα πρωταθλήματα τον Κυκλάδων.

Η ομάδα της Νάξου αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται από την ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες της, ενώ συγκαταλέγεται πάντα στις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας παίζει πάντα ρυθμιστικό ρόλο στην τελική κατάταξη των ομίλων, όπου κοντράρει στα ίσα ομάδες που έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό.

Φυσικά το όνομα Αστέρας Τραγαίας είναι ταυτόσημο με τον άνθρωπο που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην ομάδα και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Βλησίδη. Το sportCyclades.grεπικοινώνησε με τον εμπειρότατο παράγοντα από τον οποίο ζήτησε τη γνώμη του σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά και τις αλλαγές που έγιναν όσον αφορά τους αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ακούστε τι είπε: «Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί αγωνιστικά, αλλά και ιδιαίτερα επίπονο λόγω των μετακινήσεων αλλά κυρίως λόγω του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα σωματεία. Εδώ πρέπει να σταθώ στα υψηλά κόστη διαιτησίας για τα οποία πιστεύω ότι θα έπρεπε οι αρμόδιοι (ΕΠΣΚ και Σύνδεσμος Διαιτητών) να δείξουν μεγαλύτερη κατανόηση...Σχετικά με τη νέα σύνθεση των μπαράζ , πιστεύω ότι έπρεπε να μείνουν τέσσερις οι ομάδες (οι δύο πρώτοι από τον 3ο όμιλο, και οι πρώτοι από τον 1ο και 2ο) και θεωρώ ιδιαίτερα άδικο αν κληρωθεί η πέμπτη ομάδα από τον 1ο όμιλο που περιλαμβάνει μόνο 6 σωματεία».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου και τον επικείμενο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αναγέννηση Νάξου τόνισε: « Είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους και σίγουρα υστερούν από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης. Η Αναγέννηση πάντα εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατή στα εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά πιστεύω ότι ο Αστέρας, αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, θα περάσει στην επόμενη φάση».

Ενώ στο τέλος της συζήτησης μας έστειλε τις ευχές του σε όλα τα σωματεία: «Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους που ασχολούνται με το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο "ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ"».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το ζω πρώτη φορά... [vid] Έχουν προσφέρει τα μέγιστα! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares