Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 22:57

Φιλικό με Δόξα

Το απόγευμα της Κυριακής (18:00) στο Βύρωνα, ο Πανναξιακός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην οικοδέσποινα Δόξα Το απόγευμα της Κυριακής (18:00) στο Βύρωνα, ο Πανναξιακός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην οικοδέσποινα Δόξα

Από τη στιγμή που λύθηκε το πρόβλημα «που θα δώσει η ομάδα τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ» που απασχόλησε αρκετά την διοίκηση της ομάδας του Πανναξιακού, επιστροφή στην αγωνιστική δράση με τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα στο Βύρωνα απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα. Ο Γιώργος Βλαστός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα.

Είναι το μοναδικό φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Πανναξιακού και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φίλους της ομάδας στην Αθήνα, ώστε να δουν πριν τις επίσημες διοργανώσεις πως κινείται η ομάδα τους. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα των φίλων του Πανναξιακού στην Αθήνα « Μετά από συνεννόηση των δυο Διοικήσεων, την Κυριακή, στον Βύρωνα η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, η ώρα είναι καλή, οπότε θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε οι Αθηναίοι Ναξιώτες το πάθος και την αγάπη μας για την ομάδα και φυσικά, μια πρόβα τζενεράλε για το τι "κερκίδα" ετοιμάζουμε για φέτος το χειμώνα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα διατίθενται και οι κάρτες ενίσχυσης-εκπτωτικές κάρτες της ομάδας για τη σεζόν 2013-14 που έχουν κυκλοφορήσει ειδικά για τους φιλάθλους της Αθήνας, αξίας € 50. Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε και να λέμε: Είμαστε Ναξιώτες, είμαστε πολλοί, είμαστε Πανναξιακοί !!!! Φέτος, στη Γ' Εθνική φιλοδοξούμε να σπάσουμε ξανά το ρεκόρ μετακίνησης οπαδών, σε εκτός έδρας αγώνες, επαρχιακής και μάλιστα, νησιώτικης ομάδας, στην κατηγορία».

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 26 Ιανουαρίου η ΑΕΚ στη Νάξο Και επίσημα στη Nova η ΑΕΚ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares