Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 17:14

Επέλαση στην Πάρο...

Με μία πειστική εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε 0-4, ο ΑΟ ΣΥΡΟΥ έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, για το κτίσιμο μίας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει.

syros RAOYZAIOS new13Τι κι αν ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ επέλεξε να ξεκινήσει το ματς χωρίς τους έμπειρους παίκτες του, οι Συριανοί παρουσιάστηκαν με πολλά θετικά στοιχεία, με σαφή διάθεση για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, με πλάνο στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι, με αυτοπεποίθηση, αυτοματισμούς και εξαιρετική εκμετάλλευση των χώρων.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές, οι συσχετισμοί άλλαξαν και πάλι όμως ανά διαστήματα, ξεδιπλώθηκαν στο τερέν αρετές καλοδουλεμένου συνόλου.

Οι γηπεδούχοι με τους μικρούς στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησαν με διάθεση να πρεσάρουν, όμως το έλλειμμα εμπειρίας και τα ατομικά λάθη δεν τους επέτρεψαν να ζητήσουν κάτι από το μάτς.Syros-foskolos

Βρέθηκαν στο 11’ πίσω στο σκόρ από γκόλ του Αμπτούλ, είχαν ένα μακρινό σούτ του Πρίφτη στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά αδίκησαν την προσπάθεια τους στα τελευταία 5’ του ημιχρόνου, όπου πελάγωσαν και δέχτηκαν 3 μαζεμένα γκολ,40’ και 45’ Πριντεζης, 43’ Περιάλης. 

Με την είσοδο των βασικών και την κατακόρυφη άνοδο του Χρήστου Δημογιάννη, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του, το παιχνίδι ισορρόπησε και το τελικό 0-5 έγινε στο 72’με τον Βελεντζα.

Και οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις, αλλά οι 2 προπονητές σίγουρα έβγαλαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για την δύσκολη συνέχεια, καθώς πλησιάζει η ώρα για τις επίσημες υποχρεώσεις τους. 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Τ.) Χαριστός, Καντιώτης, Ξένος, Ασκο, Σταθερός, Καζακίδης, Δημογιάννης, Κρώνης, Κρουσταλάκης, Πρίφτης, Φραγκογούλας.

Έπαιξαν και οι: Λάμπρου, Σκιαδάς, Σιέττος, Πετρόπουλος, Σένγκα, Διακάτος, Δαφερέρας, Γιουρτζίδης, Αρκουλής, Κασιματης.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Πούλος Μ.) Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαβουράκης, Τερόλης, Μαραγκός, Τζώρτζης, Αμπτούλ, Ξυγκάκης, Περιάλης Γ., Κουρούμα, Πρίντεζης.

Επαιξαν και οι: Σούρλας, Ελ Κάντι, Βελέντζας, Δημητρακόπουλος, Χαβδούλας, Δημόπουλος, Περιάλης Β., Κρητικός, Συριανός, Μουστάκας, Μακρόπουλος και Γεράρδης.aop-aos-8-9-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares