Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 00:11

Ωραίο θέαμα στον Βύρωνα [photos].

Ωστόσο αυτό που έλειπε από τον αγώνα της Δόξας με τον Πανναξιακό ήταν το γκολ Ωστόσο αυτό που έλειπε από τον αγώνα της Δόξας με τον Πανναξιακό ήταν το γκολ

Τα συγκεκριμένα σωματεία σε όλα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι πρόκειται για δυο καλοδουλεμένα σύνολα τα οποία διαθέτουν αρκετές ποιοτικές μονάδες. Η αναφορά μας γίνεται στην Δόξα Βύρωνος και τον Πανναξιακό, οι οποίοι χθες κοντραρίστηκαν σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Τόσο οι «κυανόλευκοι» όσο και οι νησιώτες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι θα είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Βαγγέλη Μάλιου παρουσίασε σχετικά καλή εικόνα δείχνοντας ότι το δυνατό του σημείο είναι οι στημένες φάσεις αφού όσες φορές η μπάλα έφευγε από τα πόδια του Σπύρου Δωροβίνη δημιουργούνταν απειλητική κατάσταση μπροστά από την εστία του Γιουργιούση. Από το άλλη, η ομάδα του Γιώργου Βλαστού προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση με τους Βάσσο, Παπασταθόπουλο και Βούλγαρη, τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στους Κυκλαδίτες καθώς τους ανεβάζουν επίπεδο.

Το α' μέρος ξεκίνησε με ένταση αφού στα πρώτα λεπτά ο Παπατζήμας και Παπασταθόπουλος είχαν μια αψιμαχία ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση.

Με την συμπλήρωση 15' ο Κούτρος επιχείρησε το σουτ όμως ο Γιουργιούσης μπλόκαρε σταθερά. Στο 27' ο Σαλαπάτας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά όμως η κεφαλιά του Παπατζήμα πέρασε μόλις άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Δωροβίνη να εκτελέσει κόρνερ από αριστερά με τον Παπαδόπουλο να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι Ναξιώτες όσο περνούσαν τα λεπτά κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο και λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Κώστας Βάσος βρήκε με εκπληκτική κάθετη πάσα τον Καρούση όμως ο αρχηγός του Πανναξιακού δεν μπόρεσε να γράψει το 1-0  από ευνοϊκή θέση.

Με την έναρξη του β' μέρους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Αριανούτσος έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Καρούση, όμως ο τελευταίος είδε τη λόμπα που επιχείρησε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μουκέα. Στη συνέχεια η Δόξα πίεσε για την επίτευξη ενός τέρματος όμως οι προσπάθειας των Δωροβίνη και Κούτρου δεν βρήκαν στόχο

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ( Βαγγέλης Μάλλιος) Σουλογάνης, Χαλκιάς, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Φουντουκίδης, Παπατζήμας, Δωροβίνης, Σαλαπάτας, Κούτρος, Μακρής

Στο β' μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι Μουκέας, Μπιρμπίλι, Μενίκου, Δημητρίου, Γουσούλης, Γκουντελιτσας, Τσαφταρίδης, Κρυεμάδι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός) Γιουργιούσης, Σάββας, Καρούσης, Καλογερής, Ανδρεόπουλος, Παπαδόπουλος, Αριανούτσος, Παπασταθόπουλος, Μποδώνιας, Βάσσος, Βούλγαρης.

 

Στην επανάληψη χρόνο συμμετοχής πήραν οι  Τσαϊλάκης, Κατσάνης, Ευριπιώτης, Παπαδάκης, Μεσημέρης, Καραλέμογλου.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares