Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 19:21

Πανναξιακός: Αγιασμός – συν. Τύπου και Κύπελλο το Σαββατοκύριακο.

Στο τελικό στάδιο βρίσκετε η προετοιμασία του Πανναξιακού, ενόψει της επίσημης πρεμιέρας των "Ναξιωτών" που θα γίνει στον Κυριακάτικο αγώνα (15/9) Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Βάρης, στο ΔΑΚ Νάξου στις 13:45.

Ο Γιώργος Βλαστός θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές πλυν του Μπονιάκου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει περίπου 2 εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Πάντως ο κρητικός τεχνικός μετά τα χρήσιμα συμπεράσματα που αποκόμισε από τα φιλικά προετοιμασίας δείχνει να καταλήγει στο τελικό σχήμα που θα ξεκινήσει την ομάδα, πράγμα που δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις.

Αγιασμός και συνέντευξη τύπου το Σάββατο.

Μπορεί τα αγωνιστικά να έχουν τον πρώτο λόγο αυτές τις ημέρες για την διοίκηση του Πανναξιακού, ωστόσο από τους "Κυανόλευκους" δεν παραμερίζονται και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις της ομάδας. Έτσι την προηγούμενη του αγώνα Κυπέλλου, δηλαδή το Σάββατο 14/9, στις 17:30 στα γραφεία του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας, ενώ στη συνέχεια θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιαστεί η ομάδα της σεζόν 2013-2014 και οι επίσημοι χορηγοί της.

Pannaxiakos-vari afisa

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares