Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 01:06

Τα τελευταία νέα από 5ο και 6ο όμιλο

Διαβάστε τα τελευταία νέα των αντιπάλων του Πανναξιακού και του ΑΟ Μυκόνου.

AIGALEOΑΙΓΑΛΕΩ: Αρκετά προβλήματα ενόψει Τριγλίας

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΑΟ Αιγάλεω ενόψει του πρώτου επίσημου εντός έδρας αγώνα που θα δώσει η ιστορική ομάδα την Κυριακή κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας για την α' φάση του Κυπέλλου. Ο προπονητής, Ντε Σόουζα Λουτσιάνο, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών αφού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος από την περσινή περίοδο Δουκάκης, καθώς επίσης και οι Κλης, Σταύρου, Πουλάκης, Κουμπούλης και Τουρκοχωρίτης οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να προφυλαχθούν.

Λουτσιάνο:'' Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη''

Παράλληλα, ο Ντε Σόουζα Λουτσιάνο παραχώρησε δηλώσεις όπου σχολίασε το παιχνίδι της Κυριακής. '' Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Τα παιδιά μετά από μια σκληρή προετοιμασία θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να ικανοποιήσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι ζητάμε και προσπαθούν να βγάζουν αυτά τα στοιχεία εντός αγωνιστικού χώρου. Είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Θα χρειαστεί να δώσουμε το κάτι παραπάνω διότι στα ματς πρεμιέρας υπάρχει άγχος'' δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος προπονητής.

KHFISIAΚΗΦΙΣΙΑ: Κολοτούρος: ''Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο''
Η παρουσία του Γιάννη Κολοτούρου στα μετόπισθεν προσδίδει σιγουριά στην Κηφισιά αφού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τα έχει πάει μέχρι στιγμής εξαιρετικά στα παιχνίδια προετοιμασίας. Το ίδιο καλείται να πράξει σήμερα στις 19.00 όπου η ομάδα του φιλοξενείται στο Παγκρήτιο για την α' φάση Κυπέλλου από τον Ηρόδοτο. Η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον χαρισματικό στόπερ ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Κρητικούς υποστηρίζοντας:'' Πρόκειται για ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει σαν ομάδα. Τα Κρητικά σωματεία ειδικά στις έδρες τους θα παρουσιαστούν αρκετά δυνατά. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, δουλεύουμε πάνω σε αυτά όλη την εβδομάδα και είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Θετικό αποτελεί το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στο Παγκρήτιο καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο βοηθάει πολύ ώστε να γίνει καλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, πιστεύω, πως εάν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση''. Σε σχετική ερώτηση, εάν τον προβληματίζει το γεγονός πως η ομάδα του θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι εκτός έδρας, ο Γιάννης Κολοτούρος υποστήριξε: ''Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και αυτό που προέχει για εμάς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις''.

PANELEYSINIAKOSΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Αρκετές απουσίες με ''Προο''

Με την απουσία τριών ποδοσφαιριστών θα υποδεχτεί ο Πανελευσινιακός σήμερα στις 16.00 στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας την Προοδευτική για την α' φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Θανέλας στερείται τις υπηρεσίες των Παπαπαναγιώτου, Αλεξανδρόπουλου και Σωτηρόπουλου οι οποίοι είναι τιμωρημένοι από την περσινή σεζόν καθώς επίσης και του Μαρή ο οποίος θα προφυλαχτεί για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα, σήμερα θα γίνει γνωστό εάν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Ουέλινγκτον, Ριζογιάννης και Ραχίμ αφού υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία τους. Στις τάξεις των ''σταχυοφόρων'' επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την αναμέτρηση με τους ''βυσσινί'' ωστόσο άπαντες κρατούν χαμηλά τους τόνους.
Δράγαζης:'' Άλλο η δουλειά, άλλο η καρδιά''
Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερη θα είναι η σημερινή ημέρα για τον Γρηγόρη Δράγαζη αφού ο τεχνικός διευθυντής του Πανελευσινιακού θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην του ομάδα. Μάλιστα, η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον έμπειρο παράγοντα ο οποίος εξέφρασε τη συναισθήματα του αποκαλώντας την Προοδευτική ως: η ομάδα της καρδιάς μου. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Δράγαζης υπογράμμισε: '' Σε όποια ομάδα και αν πήγα δεν έκρυψα ότι είμαι υποστηρικτής της Προοδευτικής. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου! Ωστόσο, σε όποια ομάδα και αν πήγα την υπηρέτησα πιο πιστά από όσο την Προοδευτική. Ειδικά όταν έχει ένα πρόεδρο σαν τον Χρήστο Γιαλιά. Άλλο η δουλειά, άλλο η καρδιά. Όλα αλλάζουν εκτός από την ομάδα της καρδιάς''.

ATROMHTOS PEIRAIAΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Εμπειρία στο κέντρο με Στρατή

Αρκετές ομάδες περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ τους προκειμένου να παρουσιαστούν στο ερχόμενο πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Μια εξ αυτών είναι και ο Ατρόμητος Πειραιά ο οποίος το φετινό καλοκαίρι... ψώνισε τόσο από εντός όσο και από εκτός Ελλάδος δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο. Η τελευταία μεταγραφή των ''μπλε'' έγινε χθες, αφού οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου έδωσαν τα χέρια με τον 37χρονο Λευτέρη Στρατή, ο οποίος παρά το προχωρημένο της ηλικίας του είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει αρκετές λύσεις τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στον Αστέρα Βάρης συμβάλλοντας στα μέγιστα στην πορεία του ''κυανόλευκου'' σωματείου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ αλλά και της Δ' Εθνικής. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ιβάν Μίτεφ βλέπει ακόμη ένα πολύτιμο όπλο να μπαίνει στη φαρέτρα του ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος όπου οι στόχοι του ιστορικού συλλόγου είναι η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares