Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 02:02

Πλήρωσε το "Νόμο της μπάλας" ο Πανναξιακός [photos].

Χάνεις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις; Όσο και να έχεις την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας αυτό δεν φτάνει , γιατί τότε… αργά η γρήγορα θα «μιλήσει» ο νόμος του ποδοσφαίρου και θα δεχτείς γκολ. Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, όπου ο Αστέρας Βάρης πήρε τη νίκη πρόκριση με 0-1 σε βάρος του Πανναξιακού και τον απόκλεισε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

Φυσικά η ζημιά δεν είναι ανεπανόρθωτη για τους "Κυανέρυθρους"… αντιθέτως ίσως τους κάνει και καλό, καθώς το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ο χρόνος ώστε μια καλή ομάδα όπως είναι αυτή του Πανναξιακού, με την συνδρομή και την τεχνική αρτιότητα του Γιώργου Βλαστού να διορθώσει τις όποιες ατέλειες παρουσίασε σήμερα.

Κλειστή άμυνα

Οι περίπου 300 φίλοι του Πανναξιακού που βρέθηκαν σήμερα στα αποκαλυπτήρια της ομάδας τους είχαν την ευκαιρία να δουν μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο, ωστόσο δεν μπορούσε εύκολα να διασπάσει την καλοστημένη αμυντική διάταξη του Αστέρα Βάρης, ο οποίος όπως είπε και ο νέος προπονητής της ομάδας Πέτρος Τσιγκούλης μπήκε στον αγώνα με πρώτο σκοπό να διαφυλάξει τα μετόπισθεν.

Ήταν χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα καταγράφηκε στο 18’ όταν ο Βούλγαρης με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Πάντως η ευκαιρία του ημιχρόνου άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Τσαϊλάκη να κάνει μεγάλη απόκρουση σε κοντινό σουτ του Φωστέρη.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πανναξιακό, όταν ο Καρούσης πάσαρε στον Βούλγαρη με τον τελευταίο να πιάνει σουτ στην κίνηση που πέρασε μόλις άουτ.

Ο Νόμος

Η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στον Πανναξιακό, με τον Αστέρα να περιμένει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Μάλιστα υπήρχαν πολλά χρονικά σημεία, όπου η κατοχή της μπάλας ήταν 70-30 υπέρ του Πανναξιακού.

Μέχρι το 78΄Παπαδόπουλος, Βούλγαρης και Αριανούτσος έχουν απειλήσει την εστία του Ούσιου, με την μεγάλη ευκαιρία για τον Πανναξιακό να έρχεται στο 83΄, όταν ο Καρούσης πασάρεις στον νεοεισελθόντα Παπασταθόπουλο, με τον τελευταίο να πλασάρει από πολύ κοντα, αλλά την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Και κάπου εκεί μίλησε ο "νόμος του ποδοσφαίρου", όταν στο 87’ οι φιλοξενούμενοι σε μία αντεπίθεση κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ζώνα, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, εκμεταλλευόμενος την άψογη ασίστ του Καζατζή.

Το κλέψαμε

Στα όσα λεπτά απόμειναν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ουσιαστικά παίχτηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο, μιας και οι φιλοξενούμενοι βολεύτηκαν στο σκορ και ροκάνιζαν τον χρόνο με παντοίους τρόπους. Χαρακτηριστική ήταν η άποψη του παίκτη του Αστέρα Αργύρη Πλίτση, ο οποίος στης δηλώσεις ανέφερε ότι η ομάδα του παρά την πίεση που δέχτηκε κατάφερε να πετύχει το γκολ και στην ουσία να «κλέψει» τη νίκη.

Κακό στην όλη ιστορία υπάρχει; Όπως λέει ο πρόεδρος της ομάδας της Νάξου Πλάτωνας Τομπάς: «ο αποκλεισμός δεν είναι καταστροφή, όμως αν παίρναμε την πρόκριση πιθανότατα θα μπαίναμε στις ομάδες που θα είχαν οικονομικά ωφέλει από το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής».

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Τσαϊλάκης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (89’ Μποδώνιας), Βάσος, Καλογερής, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Αριανούτσος, Βούλγαρης (72΄Παπασταθόπουλος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ) Ούσιος, Δρακοντίδης, Κόπελας, Πλίτσης, Σκουρλής, Κωβαίος (68’ Ζινάνι), Μίχος, Φωστέρης (95΄Καρδαμήτσης), Καζατζής, Ζώνας (80΄Παπαδημητρόπουλος), Ανδρεαδάκης.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares